Mala šola #8. - PARČEK

 Hitim z domačimi nalogami za Vladkino in Tinino malo šolo prazničnega ustvarjanja. Hitim zato, da se mi naloge ne naberejo, ker potem me volja mine in odneham. 

Vladka nam je naložila tretjo nalogo in še preden sem končala, je Tina objavila že četrto.

Vladka si je zaželela, da uporabimi en osrednji motiv za dve voščilnici ob rezličnem namenu.

Ok, rojstni dan in Novo leto. Ne vem kako gre to v resnici skupaj, a pri voščilnicah je to fantastična kombinacija.


Takole sem si zadevico zastavila. Najprej precej star tagec, ja kar malo smo pozabile na njega, pa štampiljke in šablone iz nove kolekcije jesen. Lisička v gozdu za novoletno, rožice pa za rojstni dan.

 

 

Potem pa napis, no tule se je pa zakompliciralo. Napisa sem lepo izrezala iz belega papirja, čisto prepričana, da bosta pasala na tagec. Nakar ugotovim, da sta obrnjena ravno obratno od zastavice na tagu. Jebelacesta, nič, pobrala sem črke in jih nalepila na tag. Uspešno rešen problem, kaj pravite?

Tina mušnice so pa ena najbolj uporabnih zadevic letos, skoraj tako kakor mini božična zvezda.

 
Za kar vse izzive Najlepšega para bosta tile dvojčici.


Komentarji

  1. joooj kako lepa tagca na voščilnici si naredila in kako prikupno si ju sestavila :-)) Krasna si, ker jima tako lepo slediš!

    OdgovoriIzbriši
  2. Za čisto petko narejena naloga- simpatično sestavljeni voščil.za dva namena. Jaz sem v zaostanku- me že rahlo grabi panika😉- bo treba pljunit pod prste😊. Pozdravček Andreja

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj, kako lepi sta obe. Na prvi pogled tako podobni, a ko bolje pogledaš, povsem različni, a obe zelooo čudoviti. Navdušena! Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlično si se znašla pri tej domači nalogi in nastali sta dve krasni voščilnici.

    OdgovoriIzbriši
  5. Goga, kako sem navdušena :-D!!!! Izjemno lepi sta...tako mi je všeč, da si uporabila tagec...pa še tako lepo si pobarvala okrog njega z modro...pa motivi...pa lepljene črke. Svetovni!!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Uuu kako si se znašla, bravo , všeč sta mi , ker sta vsaka zase tako posebni. Ja res na nekatere šablone, po krivici, kar malo pozabimo...

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasno si ustvarjala, všeč so mi živahne barve!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar