Praznične voščilnice z rožnato pentljo

 Oktober mesec rožnate, pentelj, osveščanja in preventive. Meseca Oktobra se v letošnji Craft-alnici že 9 leto pridružujemo Europi Donni v njenem ozaveščanju o raku dojke.

Lansko leto se vam nisem mogla pridružiti, ker sem bila sama zelo vpeta v zdravljenje te najbolj pogoste oblike raka pri ženskah.

Moje voščilnice niso bile oddane v kupček, ki je romal na Europo Donno. Zato jih bom letos naredila toliko več.

Letos jih bomo podarile bolnicam, ki med prazniki ostanejo na zdravljenju v bolnišnici. Pred božičem in novim letom jih bomo razdelili med njih. Želimo jim vsaj malo polepšati praznike.


Kakor vsako leto do sedaj je v oktobru naša pokroviteljica Tina Baša in njen Najlepši par.

Tini hvala za vsa leta zvestega sodelovanja z nami.

Naj še na tem mestu povabim vse, ki se z voščilnicami ukvarjate a se izzivov ne udeležujete, da ste prav tako dobrodošle z vašimi izdelki.

 Kontaktirajte nas na naš elektronski naslov craft.alnica@gmail.com in poslale vam bomo kontakt, na katerega nam lahko pošljete svoje izdelke. 


 

Po navdih zavijte k Andreji L. in Andreji M., in k naši gostji Marjeti. Seveda pa je z nami v družbi tudi Tina, ki kot sem že omenila tudi naš sponzor. Vse štiri so pripravile čudovite voščilnice. 

 

Toplo vabljene v našo ustvarjalno družbo. Potrudimo se in polepšajmo praznike čim več bolnicam, ki ostanejo čez praznike v bolnišnici.

Komentarji