Craft-alnica #322. - rožnato za Europa Donna

 Oktober je tradicionalno obarvan rožnato, tudi v Craft-alnici. Spet bomo dobrodelne in spet bomo ustvarjale v rožnati barvi za Europo Donno. Ponosne smo, da smo že 8 leto udeležene v aktivnosti rožnatega oktobra, ponosne smo tudi na vsakoleten fantastičen odziv s strani vas ustvarjalk.

Kakor vsako leto je tudi tokrat z nami naša draga Tina Baša in njen Najlepši par.Drugo nalogo za izziv smo izbrale same.

Božičn novoletno vošilnico z napisom v rožnati barvi, če je le mogoče.


Moj napis ni v rožnati barvi, ker mi preprosto ni bil všeč na že izdelani voščilnici.


Je pa rožnata nogavička tresočka. Ker so si dekleta na Evropa Dona zaželele praznične voščilnice, da jih ob koncu leta lahko pošljejo svojim partnerjem in podpornikom.

Pridružite se nam tudi letos, če ste v dilemi pokukajte za navdih še k Tini iz Najlepšega para in seveda k Andrji L. In Andreji M. Vse tri so se potrudile in izdelale čudovite voščilnice.
 
Voščilnice bomo tudi letos zbirale do 4. Novembra, do takrat zato, ker bomo tudi drugi izziv namenile Europi Donni. Če se nam želite pridružiti, nam sporočite to nam mail craft.alnica@gmail.com , dobile boste naslov, kam poslati svoje izdelke.

Komentarji

  1. Goga, čudovita je tvoja praznična voščilnico :-))
    Lepo, da smo dobrodelne ❤️

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar