Craft-alnica #321. - Rožnato za Europo Donno

 Oktober je tradicionalno obarvan rožnato, tudi v Craft-alnici. Spet bomo dobrodelne in spet bomo ustvarjale v rožnati barvi za Europo Donno. Ponosne smo, da smo že 8 leto udeležene v aktivnosti rožnatega oktobra, ponosne smo tudi na vsakoleten fantastičen odziv s strani vas ustvarjalk.

Kakor vsako leto je tudi tokrat z nami naša draga Tina Baša in njen Najlepši par. Tina nam je izbrala nalogo za prvi rožnati izziv in ga poimenovala 

NOVOLETNA, INTERAKTIVNA, ROŽNATA.


 Seveda sem izdelala žepek za pop up voščilnico. Vse uporabljene šablone so iz kolekcij Najlepšega para, papirja mi je pa na žalost zmanjkalo.


Pridružite se nam tudi letos, če ste v dilemi pokukajte za navdih še k Tini iz Najlepšega para, Sonji, ki je naša gostja v izzivu in seveda k Andrji L. In Andreji M. Vse štiri so se potrudile in izdelale čudovite voščilnice.
 
Voščilnice bomo tudi letos zbirale do 4. Novembra, do takrat zato, ker bomo tudi drugi izziv namenile Europi Donni. Če se nam želite pridružiti, nam sporočite to nam mail craft.alnica@gmail.com , dobile boste naslov, kam poslati svoje izdelke.

Komentarji

  1. Goga, čudovito interaktivno voščilnico si naredila :-))
    Lepo, da smo dobrodelne ❤️

    OdgovoriIzbriši
  2. Goga, čudovito interaktivno voščilnico si izdelala. Navdušena sem. Božična zvezda je prelepa, skodelica vroče čokolade pa pogreje že z gledanjem. :-)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar