Craft-alnica #298 - Pavs papir

 Za nami je mesec dobrodelnih izzivov za Europa Donna. Resnično vam hvala za vse prekrasne voščilnice, ki ste jih izdelale in poslale na moj naslov. Nekaj jih še pričakujem, ni še prepozno za pošiljko.

Za vas pa smo pripravile nov izziv. V prvem izzivu meseca Novembra si želimo na vaših voščilnica videti pavs papir. Jaz sem se lotila preproste tresočke z pavs papirjem po navodilih Tine iz Najlepšega para.


Tresočk nimam najraje, ne vem kako to, da me ne poritegnejo k izdelovanju. A tale z pavs papirjem  mi je kar uspela. Všeč mi je, da ni treba delati okvirja v katerega streseš potem razne sequine in majhne delce. Prav to me vedno jezi, ker se ti zatikajo nekam pod robove in se ne potersajo kakor bi želela jaz.


Za osnovo sem uporabila rose gold bleščeč papir, tudi božična zvezda je narejena iz tega papirja v kombinaciji z pavs papirjem posenčenim z modro Distress oxide blazinico.

Pridružite se nam pri sladkem ustvarjanju. Po navdih zavijte še k Andreji L., Andreji M. in naši gostji Valeriji, ki se nam je pridružila pri ustvarjanju sladkosti. Voščilnico za izziv pa je pripravila tudi Marina iz Mavelu, ki je sponzor izziva.

 

Za Craft- alnico - PAVS PAPIR

 

Galerija Najlepšega para jesen - zima


 

 

Komentarji

  1. Uau, super si uporabila paus papir in naredila res fantastično in čudovito voščilnico.

    OdgovoriIzbriši
  2. ooo Goga, kako lepih barv je tvoja voščilnica :-)) Krasno si jo sestavila in lepo uporabila paus papir!

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovita, elegantna in prefinjena je.

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj...kakšna prelepa voščilnica!!!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar