Siva in tiha kot miška

 Najprej sem se hotela izzivu, ki so ga pripravila dekleta v Veseli hiški elegantno izogniti. Tudi pod razno mi ni padlo na pamet, kaj bi lahko naredila pretežno sivega na voščilnici. Najlažje bi bilo izdelati v zahtevanih barvah sožalnico. Teh pa se res nerada lotevam, sploh brez razloga. Pa še v veselo hiško ne sodi žalostna voščilnica.

Pa so me punce presenetile in seveda zelo razveselile, ko so moje zelene perziske rožice uvrstile med TOP3 izdelke meseca Septembra.

Za izbor se jim zahvaljujem tako, da sem se potrudila z sivo voščilnico.

Potem pa še Tina, ki je ta mesec sponzor v Veseli hiški. Joj Tina, kaj naj sivega najdem pri tebi? Pri tebi je vse tako veselo in barvito.


Pa sem vseeno nekaj našla. Krasne sive pikaste papirje v novem bloku Simple Christmas.

Nagovorili sta me sliki, ki ste ju dale v značko mesečnega izziva. Miška, ki bere rumeno knjigo, in deklica na fotelju.

Miške nimam, imam pa deklico, ki bere knjigo na fotelju.

Za veselo hiško - siva kot miška


Za galerijo Najlepšega para meseca Oktobra


Komentarji

  1. Kako simpatično si se lotila izziva! Super voščilnica s krasnim motivom. No, pa naj še kdo reče, da se v sivi barvi ne da ustvariti nič lepega! Navdušena sem nad krasnim barvanjem in zelo lepo sestavljeno voščilnico. Še sreča, da ti eleganten umik ni uspel. :-) Hvala, ker si se nam pridružila v sivi Veseli hiški.

    OdgovoriIzbriši
  2. Še dobro, da nisi obupala in da si naredila tole čestitko, čudovita je! Glede na uro me inspirira h branju... ampak ne z glavo navzdol :P

    OdgovoriIzbriši
  3. Oh Goga, kako super motiv si uporabila na svoji voščilnici. Prav res je podoben tistemu z naše sličice. Zelo, zelo lepa voščilnica. Sem prav vesela, da si se nam kljub ne preveč simpatični barvi odločila pridružiti.
    Valerija DT

    OdgovoriIzbriši
  4. Te čisto razumem Goga, tudi meni sivina ne sede a ti si jo tako lepo poustvarila in presrečna sem, da si se premislila :-))))
    Dekle na fotelju pa ... super navdih, le da sama to počnem obrnjena vodoravno, priljubljeni mesti pa kopalna kad, kavč in postelja :)
    Lepo, lepo bodi, Majda

    OdgovoriIzbriši
  5. Goga, si še nas presenetila s svojo voščilnico ! Vidim, da smo te potegnile iz tvojega stila, a nič hudega, izbrala si super motiv. Krasna in simpatična ideja! Pridi še kdaj.... Hvala za obisk v Veselo hiško in lepo se imej! Veana R.DT

    OdgovoriIzbriši
  6. ooo, Goga kako lepo da si se nam vseeno pridružila na sivem izzivu. Siv deževen dan je res pravi za branje. Polepšamo pa si ga lahko tako, da oblečemo sončno rumen pulover in si na fotelju privoščimo pobeg v pisan svcet domišlije. Vesela sem, da si z nami. pozdrav Janja DT

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar