Craft-alnica #197. - 3 gumbki in pentlja za Europa Donna

  Oktober je tradicionalno obarvan rožnato, tudi v Craft-alnici. Spet bomo dobrodelne in spet bomo ustvarjale v rožnati barvi za Europo Donno. Ponosne smo, da smo že 7 leto udeležene v aktivnosti rožnatega oktobra, ponosne smo tudi na vsakoleten fantastičen odziv s strani vas ustvarjalk.

Druga naloga v Oktobru se imenuje

3 GUMBKI IN PENTLJA

Slimline voščilnica za dober namen je tokrat nastala na moji mizi.


Draga Tina iz Najlepšega para je tudi letošnje leto sponzor oktoberskih izziviv v Craft-alnici in tudi letos bo od vsake prijavljene in poslane voščilnice donirala v sklad Europe donne dodaten evro.

Tina hvala za tvojo krasno gesto, hvala da vsako leto podariš poleg vsega še dve nagradi za naključni izbranki. Res smo ti hvaležne .

Pridružite se nam tudi letos, če ste v dilemi pokukajte za navdih še k Tini iz Najlepšega para, Marija K., ki je naša gostja v izzivu in seveda k Andrji L. In Andreji M. Vse štiri so se potrudile in izdelale čudovite voščilnice.


Voščilnice bomo tudi letos zbirale do 5. Novembra. Če se nam želite pridružiti in podariti svoje voščilnice nam sporočite to el. naslov craft.alnica@gmail.com , dobile boste naslov, kam poslati svoje izdelke.

Komentarji

  1. Goga, čudovita je in gumba nisem že 200 let uporabila n voščilnici :))) Upam, da mi uspe ujet tokratni izziv. Pri prejšnjem se mi ni izšlo. Lepo bodi.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepo si se poigrala z gumbki in pentljo :-)) Krasno voščilnico z rožicami si naredila!

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo si sestavila voščilnico. Uporaba gumbov je super ideja.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar