Zeleno kakor je trava

 Zeleno barvo so si izbrale za izziv dekleta v Veseli hiški. Nekaj časa se mi ni uspelo pridružiti njihovim izzivom, ampak tokrat sem se odločila, da je lenarjena dovolj. Iz škatle sem izbrala prelepe Altenew štampiljke in ustrezne šablone in jih pobarvala z zelenima Oxide blazinicama.


Štampiljke Perisian motifs sem odtisnila z  zeleno blazinico Altenew, izrezala sem jih z ujemajočimi šablonami in jih z pomočjo 3d blazinic in lepljive folije nalepila na izrez amerikanke.


Krasna tehnika, ki sem jo videla pri Jennifer McGuire. V prazne prostorčke sem nato dodala še nekaj obveznih Nuvo tekočih perl in napis iz zakladnice Najlepšega para.

Za Veselo hiško - Zelena kot trava


Galerija Najlepšega para September

Skoraj ves materjal za izdelavo voščilnice sem našla na policah Darilnice Klavdija



Komentarji

  1. Pravilno si se odločila. Naredila si čudovito voščilnico !!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Uau Goga... kako perfektna zelena voščilnica. Kar ne morem se je nagledati. Kako krasno si pobarvala vse te motive in jih sestavila v prečudovito voščilnico. Zelo sem vesela, da si se nam pridružila pri našem izzivu v Veseli hiški. Valerija DT

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako lepo, da si se odločila, da je dovolj lenarjenja. Rezultat je naravnost fantastičen. Lepo te je imeti na obisku v Veseli hiški. Pozdrav in objem Janja DT

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepo te je srečati v Veseli hiški. :-) Krasno voščilnico si izdelala in me popolnoma navdušila z izbiro različnih zelenih odtenkov.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovita ! Hvala za obisk v Veseli hiški. Veana R.DT

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar