Osvežilno sadna tresočka

 Tresočke niso na top listi izdelave v moji ustvarjalnici. Ne vem zakaj, pač mi niso najljubše, čeprav priznam, da znajo biti prav atraktivne. No v Avgustu se jih bom večkrat lotila. Če me spremljate boste to tudi videle.

Prvo sem ustvarila  tresočko z sadjem, za izziv Papirčkarce. Tinine šablone, kozarca in sadežev so mi bile glavno vodilo, ves ostali material je iz Darilnice Klavdija.


Na belo osnovo sem najprej nalepila papirje LemonCraft izrezane z Tininimi kvadrati z šivi.

Iz različnih barvnih papirjev z teksturo sem izrezala sadje in liste. Kozarec za vlaganje pa iz  eko kartona in plošče iz pene. Med izrez iz eko kartona in plošče iz pene sem nato nalepila folijo za tresočke, da sem dobila okence. Sadeže iz polimerne gline sem natresla v vdolbino, ki je nastala, ko sem zlepila vse elemente za kozarec, na koncu pa sem le še zalepila modro dno, ki sem ga polepšala z embosurno srajčko z pikami.

Tako sestavljen kozarec sem nato nalepila na osnovo in ga le še okrasila z izrezanim sadjem in rožami.


Tudi tokrat sem okrasila notranjost voščilnice.


Skoraj ves potreben material sem dobila v Darilnici Klavdija.


Šablone sadja, kozatrca z dodatki in kvadratov pa pri Najlepšem paru.


Komentarji

  1. Kljub temu, da tresočke niso prve na rang listi tvojega ustvarjanja si s to tresočko dokazala, da si vrhunska ustvarjalka. Naredila si jo res profesionalno. Izbor elementov, barve in postavitev...ja, vrhunsko si jo naredila! Meni je resnično všeč!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar