52CCT - barvni izziv

 Dobro jutro, sobota je in pred nami spet nov izziv za 52Christmas Card Trowdown. Andreja nam v Juliju izbira naloge in za barvni izziv je izbrala vijolično, zlato in belo barvo.

Zanimiva, mogoče malo nenavadna kombinacija za praznično voščilnico. Najprej sem bila malo skeptična, a sem na koncu z izdelkom zelo zadovoljna.

 
Z različnimi vijoličnimi Distress blazinicami sem pobarvala akvarelni papir. Nanj nalepila izreze iz zlatega samolepilnega papirja z jasličnim motivom in napis Najlepšega para.
 

Na koncu sem le še z razrečeno belo tempero in čopičem "našpricala" bele pike(kapljice), ter dodala majhne pentlje na zlate okraske.

Tudi osnovo za voščilnico sem izrezala z šablono Najlepšega para.

Za 52CCT - colour


Galerija Najlepši par Julij


Vesela hiška



Komentarji

  1. Gorgeous Nativity hanging ornaments, Goga! The purple background shows them beautifully!

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasna barvna kombinacija. Ozadje je fantastično. Super praznično voščilnico si izdelala. Hvala, ker si se nam pridružila v vijola Veseli hiški.

    OdgovoriIzbriši
  3. Se kar strinjam s teboj glede barv. Vijolična barva se bolj uporablja v postnem času. Lahko si zadovoljna s svojo voščilnico, ker si lepo uporabila barve.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovita praznična voščilnica. Všeč mi je prekrasno vijolično ozadje. Hvala, da si se pridružila našemu izzivu v Veseli hiški.
    Valerija DT

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo izvirna voščilnica, kjer kraljujeta vijolična in zlata, barvi bogastva in domišljije. Vijola ozadje ustvari krasen učinek svečanosti, na katerem zlati motivi kar žarijo. Hvala za obisk v Veseli hiški in lepe, sproščene poletne dni ti želim. Objem, Veana R.DT

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar