Craft-alnica #284. - SKICA

Za nov izziv v Craft-alnici nam je Andreja pripravila skico in priznam, da je meni kar nakravžljala možgane. Jaz si zadevo namreč vedno zakompliciram in tudi tokrat ni bilo nič drugače.

Pri izzivih po skici so pravila enostavna skico lahko obračate in spreminjate le v tolikšni meri, da se še vedno vidijo zahtevani elementi.

 Takoj sem vedela katero šablono bom uporabila za izziv. Sizzix-ova Bright bubbles je ravno prava za to nalogo. Izrezala sem jo iz belega foto kartona in potem pomislila, da bi uporabila negativ in izrez. Edina težava je nastala potem kako vse skupaj zalepiti. Šablono sem izrezala še enkrat in negativ nato z par milimeterskim zamikom zalepila čez izrez krogov.


Pod izrez sem zalepila dizajnerski papir in dodala še napis in nekaj tekočih perl.

 Skica po kateri ustvarjamo


Pridružite se nam v drugem Aprilskem izzivu po navdih pa zavijte k Andreji L. in Andreji M., k naši gostji Heleni in Barbari iz Ustvarjalnega dotika, ki je naš Aprilski sponzor.

Komentarji

  1. Super si se znašla s skico! me pa zanima, kako si izrez nalepila nazaj na osnovo? vidim, da je to zahtevalo veliki iznajdljivosti in znanja!

    OdgovoriIzbriši
  2. Res si se super znašla z izrezanimi krogci in se lepo približala skici ❤️ Krasna voščilnica!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar