Mala šola #8. - severni sij in leseno ozadje

 V začetku sem bila hitra in sem sproti sledila nalogam, ki sta nam jih v mali šoli zastavljali Tina in Vladka. Potem pa sem malo upočasnila tempo in zato so mi ostale še tri naloge. Dve vam predstavljam danes, ena pa še čaka na slikanje.

Najprej sem se lotila Tinine naloge izdelave ozadja z Distress oxidi in blazinicami. Ker nimam vseh ustreznih barv oxidov, sem manjkajoče nadomestila z navadnimi distressi.

 
Priznam, da sem se kar držala Tininih nasvetov in motiva. Simpatična pingvina sem postavila na z Severnim sijem okrašeno ozadje.
 
 
Kožušček pingvinov in zvezda severnica so izrezani iz bleščečega papirja. Ta je letos v mali šoli pravi mali hit.
 
Nato pa sedm se lotila še ozadja v imitaciji lesenih desk. Takšno ozadje smo izdelovale že v lanski mali šoli ampak si definitivno zasluži ponovitve. Jaz sem jo uporabila tudi za Grincha.
 

 Na vrata sem obesila venček, praznični venček.Okrasila sem ga z prazničnim zelenjem, pentljami in napisom v zlati barvi.


Venček sem izrezala iz eko kartona in kapa plošče. Kapa plošča je resnično fantastičen pripomoček za izdelavo 3d motivov.Nepogrešljiva je za izdelavo takšnih voščilnic.





Komentarji

  1. Obe sta čudoviti. Res super ozadja si naredila.

    OdgovoriIzbriši
  2. Goga, kako sta krasni tvoji voščilnici...perfekten je tvoj sij in venček naravnost čaroben...kako ljubke so tiste male pentljice :-)!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepo opravljeni domači nalogi.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar