Craft-alnica #272. Europa Donna - Voščilo

 Oktober je tradicionalno obarvan rožnato, tudi v Craft-alnici. Spet bomo dobrodelne in spet bomo ustvarjale v rožnati barvi za Europo Donno. Ponosne smo, da smo že 6 leto udeležene v aktivnosti rožnatega oktobra, ponosne smo tudi na vsakoleten fantastičen odziv s strani vas ustvarjalk.

Odločile smo se, da bo tudi druga naloga preprosta. Na voščilnici naj bo voščilo - napis osrednji motiv, lahko pa dodate karkoli v stilu zdrav življenski slog, saj je ta letošnji moto Europe Donne.

 
Tudi tokrat sem uporabila izdelek Funky fossil, Štampiljko jogistke. Ja, zdravo življenje. Tinin napis, ročno sem ga izrezala in nalepila z 3d blazinicami.


Tudi za to voščilnico sem okrasila tudi kuverto.


Voščilnica je skupaj z kuverto lepo zapakirana v celofanasto vrečko in že čaka, da se ji pridružijo še vaše.
 
Pridružite se nam tudi letos, če ste v dilemi pokukajte za navdih še k Tini iz Najlepšega para, Ireni, ki je v oktobru naša gostja in seveda k Andrji L. In Andreji M. Vse štiri so se potrudile in izdelale čudovite voščilnice.
Voščilnice bomo tudi letos zbirale do 6. Novembra. Če se nam želite pridružiti, nam sporočite to nam mail craft.alnica@gmail.com , dobile boste naslov, kam poslati svoje izdelke.

Komentarji

  1. Čudovita je tvoja "zdrava" voščilnica :-)) Super ideja, da si uporabila silhueto na lepem ozadju, ki si ga ustvarila.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar