Lisička je prav zvita zver

 Danes bi vam prav z lahkoto naredila objavo podobno kakor nam jih prikaže naša Majda. Ona vedno tako lepo vključi v svoj začetek objave pesmico.

V teh dneh bi na naše bloge prav lahko napisale verze lepe ljudske pesmice o lisičkah. Lisička je namreč ena od novosti v zakladnici ustvarjalnih pripomočkov Tine Baša - Najlepši par.

 
Majhni luškani motivi niso ravno moja priljubljena tema, ampak temle zverinicam se nisem mogla upreti. Take luškane smrčke imata , pa še buče so zraven, popolna kombinacija.

 Motive sem tokrat pobarvala z barvicami Farber Castell policromos, lepo se dopolnjujejo in barvanje z njimi je pravi užitek.

Ozadje voščilnice je tresočka. Velika tresočka na katero sem prilepila osnovni motiv lisičk in dodatkov. Oblački in sonček so iz ene od prejšnjih kolekcij. Tina nam namreč male šablonice pošlje v paketku kot darilo ob nakupu. Vsi ti  mali dodatki so neprecenjljivi in nadvse uporabni.

Za najlepši par - Galerija September

 

 
 

Komentarji

  1. Kako krasna jesenska scena! Čudovito si pobarvala in sestavila vse te ljubke male motive. Darilca ob nakupu pri Najlepšem paru so tudi meni zelo ljuba. Veliko jih uporabljam. :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Pravo jesensko tihožitje in bogastvo, ki ga prinaša ta letni čas. Krasna voščilnica!

    OdgovoriIzbriši
  3. Lisičke so hudo cortne in vse, kar pripravi zraven ima res neprecenljivo vrednost. Ti pa si naredila hudo simpatično jesensko tihožitje - lisičke prav spokojno počivajo med vsemi barvitimi dobrotami. Lep pozdrav Andreja

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar