Voščilnica s srcem

 Zanimivo in enostavno oblikovano voščilnico sem zadnjič zasledila pri Jenifer McGuire in odločila sem se, da se je lotim. Zanjo sem uporabila res prav malo materjala in hitro je bila narejena.

 

Belo karton 250g in list papirja z texturo UkCraft, šablona srca CreaLies, lepilo in satenast trak so potrebni za takšno voščilnico, vabilo ali zahvalo.

Najprej sem iz belega kartona naredila osnovo za vošščilnico dimenzije 7 x 14 x 7 in v višino prav tako 14 cm. Za oblokovanje lahko uporabite navadno ravnilo ali pa ploščo za utore. Izdelave se lahko lotite po svoje.

Iz lista papirja z teksturo sem nato izreza vstrezne kartončke in dva srčka. Listke sem nato malo nacefrala kar z olfa nožem.

Srčka sem prepognila po sredini in vanju z kleščami naredila luknjo prav tako na sredini srčka. Luknja je potrebna zato, da satrenas trak lepo sede med srčka in zako naredimo lepšo pentljo.

Na kartončka širine 2cm se po sredini nalepila satenast trak. En del traka za pentljo pa še naknadno nalepila na že nalepljen kartonček. čez vse sem nato dodala prepognjeno srce.

 

Takole izgleda sestavljena voščilnica. Za sredinski del lahko uporabimo katerokoli osnovno šablono.

 

 
Iz Darilnice sem uporabila

 
 
 

Komentarji