Craft-alnica #256. - skica

Pozdravljene v našem prav posebnem izzivu.Kakor že veste naša Craft-alnica v marcu praznuje 10 rojstni dan. Hvala vsem, ki ste se pridno udeležile našega posebnega izziva z bloga na blog. Danes pa je pred nami redni 14 dnevni izziv, ki pa je vseeno malo poseben. Za izziv smo namreč uporabile postavitev izpred 10 let. Ja res, takole smo se igrale.


Če bi mi pred 10 leti rekle,da bom imela na voljo toliko pripomočkov za ustvarjanje vam zagotovo ne bi verjela. Pa zato naloga ni bila prav nič lažja.

Poigrala sem se z šablonami Marinanne design, njihovo pomladno slikico in Tininim napisom.
 

Rada ustvarjam z papirjem in res rada ustvarjam za Craft-alnico. Vsa ta leta Craft - alnico oblikuje krasna ekipa in del nje je tokrat spet z nami. Vladka, ki je bila v ustvarjalni ekipi v samem začetku, pa Janja, Tanja, Tina in Martina so se odzvale našemu povabilu, da ta mesec ustvarjamo za vse vas kakor velika ekipa.
Hvala dekleta za odziv in družbo.

Pred 10 leti sem se na izziv Craft-alnice prijavila z nežno vintage voščilnico.


Namenoma sem uporabila podobne materjale, se pa vseeno vidi razlika v pripomočkih.
Takrat sem uporabljala veliko štanc, nekatere so še vedno pospravljene v škatli.


Skica po kateri želimo, da ustvarjate

Pridružite se nam v praznovanju 10 rojstnega dne, po navdih pa tokrat zavijte k Vladki, Janji, Tanji, Tini in Martini. Naša gostja meseca je Majda. Za vas pa sta ustvarjali tudi Andreja L in Andreja M.
Hvala za družbo, prijave in komentarje na naših blogih in na blogu Craft-alnice.


Komentarji

  1. Krasno si ustvarjala in lepo sledila skici. Tudi tista iz prvega izziva je zelo lepa. :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovito voščilnico si naredila in lepo je videti, da si sodelovala že v 1. izzivu Craftalnice. Tudi takratna voščilnica je bila prekrasna. Pa še na mnoga leta in na še mnoge izzive...
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo si skico prelevila v voščilnico.

    OdgovoriIzbriši
  4. Goga velik poklon in čestitke, da toliko časa ustvarjate in združujete ustvarjalke cele naše deželice. Tvoji voščilnici pa lepi, tako prva kot zadnja. Tudi pri prvi se vidi, da si mojstrica. Glede pripomočkov : ko sem naredila prve iz "nič" in sedaj s tem kar imam, moram reči, da pri vsej stvari je najpomembnejša ideja in kako je človek iznajdljiv. Hvala za vse kar nam dajete, naj bo pred vami še uspešnih 10 let, potem pa naprej:))), lep pozdrav Andreja

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja, 10 let nazaj je bilo vse malo drugače :))) Krasna je tvoja voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga Goga, zelo lepo voščilnico si naredila in krasno uporabila skico izpred 10ih let :-)) Prav zabavno je bilo spet ustvarjati po njej ... kajne. In seveda, še na mnoga skupna ustvarjalna leta!

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasno voščilnico si naredila in super, da si pokazala tudi prvo :). Lp, Tina

    OdgovoriIzbriši
  8. Goga, res si zakladnica idej, kako sestaviti voščilnice za različne priložnosti. Se pa vidi, da ostajaš zvesta rožicam, takšne in drugačne so na tvojih izdelkih vedno krasne!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar