Pustni pirhi

Na pustno soboto se je v moji ustvarjalnici barval pirh. Tak precej velik, tako velik, da je iz njega nastala čisto prava voščilnica. Saj vem, da je prehitro, ampak kaj hočemo, ko pa je zunaj že čisto prava pomlad.


Pirh sem iz belega foto kartona izrezala z pomočjo stencil šablone MD. Potiskani papirji so Lemoncraft, papirnate rožice pa iz zaloge.


Mavricen pirh bo moral počakati do Velike noči. Dobil ga bo moj Blaž, ki je bil v soboto krasna maškara.


Ja seveda sem morala okrasiti voščilnico tudi v notranjosto. Vrč z pomladnimi rožicami in Tinin napis.

Pa še naša marškara. Letos smo v fazi vojakov.

Komentarji

  1. Kako si se pa ti že lepo pripravila na veliko noč. Čudoviti pirh in tvoj dečko ga bo zelo vesel, o tem sploh ni dvoma. Ja, tudi vojaki jih imajo radi:)). Lep pozdrav in velik objem Andreja

    OdgovoriIzbriši
  2. No pa smo zopet pri ročnem izrezovanju ;) Fantastična jajčna voščilnica. Zelo lepo okrašeno jajce. Vrč s cvetjem je pa tudi meni zelo všeč je zelo uporaben.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lep pirh si naredila. Mi je že žal, da nisem naročila te stencil šablone :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Res malo "prehitevaš" ampak voščilnica je svetovna. Že sama oblika mi je všeč in res lepo si jo okrasila - vrč v notranjosti je čista zmaga :). Tvoja maškorca je pa takooo bjštra :).

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasen pirh. Lepo si ga okrasila tudi v notranjosti. Vojak ga bo gotovo vesel, posebej v povezavi s čokoladnim dodatkom.😁

    OdgovoriIzbriši
  6. Oooh kako čudovit pirh je nastal pri tebi. Vidi, se da je letos pomlad pohitela in da nas ustvarjanje že vleče v pomladne barve in prihajajoči praznik. To šablono imam tudi sama in to prav zaradi tvojih objav :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar