Praznična lučka

Lotila sem se izdelave praznične laterne, saj na našem novem domočem Blog izzivu dekleta želijo videti PRAZNIČNO VZDUŠJE. Vesela sem, da smo dobile še en domač blog izziv, ko pa je v naši deželici toliko ustvarjalnih dušic, ki rade pokažeji svoje izdelke. Zasedba ustvarjalne ekipe je vrhunska in z veseljem jih bom spremljala vsak mesec.

 

Laternico sem izrezala z pomočjo Sizzix-ove šablone.Zelenje je tudi izrezano z pomočjo Sizzix šablon, cvet božične zvezde pa sem izsekala z luknjačem retro flower in ga oblikovala v Heartfeldovem kalupu Basic.


Takšne papirnate kreacije seveda ne smejo videti ognja, zato v njej prižgemo baterijsko čajno svečko.


Cetlice in zelenje sem pobarvala z Make art blazinicama.

Za Veselo hiško - praznično vzdušje

Komentarji

  1. Čudovita lučka, ki ustvarja praznično vzdušje!

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovito laterno si izdelala. Zelo mi je všeč, kako si jo okrasila. Rožica je prelepa in čudovito pobarvana. Spet novi medij za barvanje, ki ga bo treba preizkusiti. :-) Hvala za lepe besede o Veseli hiški in hvala, ker si s svojim krasnim izdelkom okrasila galerijo. :-) Sonja, DT

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga Goga, hvala za prijazno dobrodošlico Veseli hiški - tako lepo te je srečevati v njej :-) Tvoja svetilka s čarobno rožico, ki je kot prava, pa je prinesla toliko svetlobe in topline.
    Objem k tebi, Majda

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala Goga za prijazne besede ! Tvoja lanterna je prekrasna in barvno usklajena. Praznična roža in zanimiva svečka sta osvetlili našo Veselo Hiško. Naj se te sreča dotakne..
    Lepe praznike, Veana R.-DT

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovita laternica, ki prinese praznično vzdušje. Lepo, da si posvetila z njo v naši hiški. Pozdrav DT Janja

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar