Craft-alnica #247 - Europa Donna

Pozdravljene v še enem dobrodelnem izzivu namenjenemu Europi Donni. Hvala za vse prijavljene voščilnice v prvem rožnatem izzivu, čudovite ste in res sem vesela za vaš odziv.
Tudi naslednja dva tedna bomo dobrodelne, prav tako pa bo Tina iz Najlepšega para za vsako prijavljeno voščilnico dodala še  en evro v dobrodelni namen. Tina res si zlata, hvala tudi tebi.

Kakor veste je letošnji slogan Europe Donne 
 
Zdrav življenski slog danes zdravje za jutri
 
V Craft-alnici smo se probale približati sloganu in zato smo izziv poimenovale
ZDRAVO ŽIVLJENJE
 
na voščilnici prikažite ženski šport ali rekreacijo.
 
 
Kar nekaj dileme sem imela, kaj naj uporabim za takšno temo, pa sem med premetavanjem materjala dobila pod roke šablono sani in smuči. Ja kaj lepšega kakor zimski športi v krogu prijateljic?? Po sankanju pa še na toplo v kočo na čaj ali vročo čokolado??


Pridružite se nam v dobrodelnem rožnatem mesecu, ne pozabite vsaka prijava prinese dodaten evro za dober namen. Za vsa dekleta, ki se ali so se borile z grozno in zahrbtno boleznijo.


Pokukajte k Tini, ki je poleg tega da je darovala nagrade, za vsako prijavo prispeva dodaten evro za oba izziva. Tina je tudi v tem izzivu ustvarjala z ustvarjalno ekipo.
 Pokukajte pa tudi k Hali, naši oktoberski gostji, K Andreji L. in Andreji M., pripravile so čudovite izdelke v rožnati barvi.

Hvala, za vse prijave in hvala za vse poslane voščilnice.
 

Komentarji

  1. Sedaj si mi pa dala misliti. .-) Spet bom delala inventuro v svojem brlogecu. :-) Krasno voščilnico si izdelala.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super voščilnico si naredila. Kaj boljšega kot gibanje na svežem zraku. Upam, da nam bodo tvoji zimski rekviziti letos nasuli kaj snega 😉

    OdgovoriIzbriši
  3. Goga, tvoja ideja za zdravo življenje mi je zelo všeč in sankanje je prava in sproščena rekreacija :-)) Krasno voščilnico si naredila!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar