52CCT - Februarska tehnika

Sobota, čas za izziv pri 52Christmas Card Trowdown. Naslednji zadnji teden v Februarju je na vrsti tema. Alison nam je izbrala res zanimiv naslov, izziv je poimenovala recikliranje.

Za recikliran material sem vzela kar izpraznjeno tubo, kartonasto rolo, ki ostane od papirnatih brisač. Prerezala sem jo po dolžini in prepognila. Nekaj časa sem pustila obteženo kar z starim likalnikom, da se je lepo poravnala.



Robovi so vroče embosirani z  prastaro štampiljko z vijugicami. Na še en kos recikliranega tulca papirnate brisače sem odtisnila zimska drevesa, ja saj vem, malo se navezujem na prejšnjo temo. To mi je v stvari postalo všeč, da se včasih izzivi med sabo malo povežejo.


Reciklirani so tudi storžki, ki sem jih jeseni pobrala na parkirišču pred službeno stavbo. Da jih lažje nalepim, jih prerežem na pol. Nekaj rdečih cvetnih listkov je ostalo v škatli z papirnatimi rožami, dodala sem jim bele prašnike in še en del reciklaže je uspel.

Napis je Tinin - Najlepši par, zato jo lepim v galerijo meseca Februarja

Za 52CCT .- Recycling
 
Hvala za vse vaše prijave in pridno sodelovanje na naših izzivih.

Komentarji

  1. Odlična ideja za reciklažo papirnate role! Zelo lepa voščilnica!

    OdgovoriIzbriši
  2. Všče mi je tovje reciliranje, ne morem pa mimo vprašanja - kako hudirja ti je uspelo prerezati storže da so ostali v nem kosu in s čim? Ideja je TOP :).

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlična reciklaža! Na misel mi ni prišlo, da bi stare tulce papirnatih takole reciklirala. :-) Hvala za idejo. Krasno voščilnico si izdelala.

    OdgovoriIzbriši
  4. Cette scene est poétique et charmante Goga, biz

    OdgovoriIzbriši
  5. I would never have thought of using paper rolls to make a card, what a clever idea of recycling! I like the beautiful and filigree embossed frame of your card, Goga. - So subtle!
    Rosi xx

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar