Moška v rdeči in rjavi

Opojna črna mehurčkasta pijača je bila včasih nekaj tako slastnega, da smo si jo dostikrat privoščili. Mogoče je bila tako modna tudi zato, ker je prihajala iz sveta tam daleč in od tam je bilo vse tako imenitno.
Danes bolj poredko posežem po njej, kaj pa vem z leti mi je postala presladka, pa zdrava naj ne bi bila....., če pa posežem po njej, pa za trenutek povrne v mladost in natrpane diskoteke..


Nisem ravno navdušena nad tujimi napisi, ampak k steklenički kole pa paše.


Voščilnica izdelana za izziv The Male Room, je kolaž vseh mogočih šablon in štampiljk. 

 

Komentarji

  1. Vauuu, enkratna je. Mehurčkasta pijača je bila včasih res praznik, če si jo pil, zdaj pa je že dolgo, dolgo ne pijem več. Ups, izjema so le traili, kjer se na okrepčevalnicah okrepčam z njo. Ti da krila... RedBull sory, tako pač je :)

    OdgovoriIzbriši
  2. U, krasna kombinacija vseh mogočih šablon in štampiljk. :-) V spomin na tiste stare čase, ko smo hrepeneli po vsem tujem je tudi angleški napis prava izbira. Všeč mi je izbor barv. Zelo lepa moška voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  3. What a GREAT card, love your design and details. Thank you so much for joining us in our ATG / Beverage challenge at The Male Room this week. Looking forward to see you again next challenge.

    Faith The Male Room DT
    Daffodil Cards {My Blog}

    The Male Room
    themaleroomchallengeblog.blogspot.co.uk

    OdgovoriIzbriši
  4. Morda nam je bila ta temna pijača vše le zato, ker je nismo imeli vsak dan na voljo? Kaj pa vem, oblika embalaže je res nekaj posebnega in na tvoji voščilnici izgleda prav všečno!

    OdgovoriIzbriši
  5. Goga, čudovito moško voščilnico si naredila :-)) Krasno si jo sestavila in lepo dodala dve steklenički in velik napis.
    Hvala, ker ustvarjaš z nami v The Male Room.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar