Novo leto celo leto

Vsak teden objavim praznično voščilnico, no skoraj vsakega, včasih mi ne uspe, a se trudim, da je to res malokrat. Za drugi izziv v mesecu Septembru so punce pri 52 Christmas Card Trowdown izbrale srebrno barvo,. Krasno, mene kakor srako privlači vse kar se sveti in že v nedeljo sem izdelala srebrno voščilnico za izziv.

Kar čez stencil,-plastično šablono sem z blazinico nanesla embosirno tekočino, čeznjo posula srebrni prah in segrela z grelno pištolo. V bistvu mi je všeč, da je plast prahu ne enakomerna in so listki tudi malo razmazani.


Na pavs papir sem z črno blazinico odtisnila napis in ga posula še z črnim prahom. Morala sem preskusit, če se naše nove štampiljke napisov lepo vidijo, če jih vroče embosiramo.


Za 52CCT - Silver

Komentarji

  1. ooo kako lepo voščilnico v srebrni barvi si naredila :-)) Krasno si embosirala.
    Hvala, ker sodeluješ na našem izzivu pri 52 Christmas Card Throwdown in SREČNO pri DTju!

    OdgovoriIzbriši
  2. Iiii, lepo. In presenetljivo dobro izpade embosiranje s stencil šablono. Si bila očitno zelo natančna pri nanašanju. Juhu tudi za nove štampiljke. Čestitke!

    OdgovoriIzbriši
  3. très jolie création Lili, j'aime aussi beaucoup ce stencil et l'union du noir et de l'argent est superbe, merci de jouer avec nous chez 52CCT, biz

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepo si se poigrala z embosirnimi prahci in ustvarila krasno voščilnico. :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Super je tvoja srebrnina in črke so odlične same, kot bodo super kombinacija k ostalim pisavam. Lepo😊

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar