Vanja

Velika praznina bo ostala za tabo. Vsi, ki smo te poznali vemo koliko pozitivne energije si premogla.
Hvala ti za vse, kar si dala kot ustvarjalka, prijateljica in kolegica pri ustvarjalni ekipi.


 Par dni je že kar sem začela pisat tole objavo. Ni šlo, nekako nisem mogla dokončati pisanja.

 
Naj ti bo lepo tam za mavrico draga Vanja.

Komentarji

  1. Čudovito si tole spisala in naredila fantasatično voščilnico... Še kar ne dojamem, da je ni več, pa je nisem niti poznala :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Vanjo sem spoznala na srečanju v Ljubljani. Kar ne morem dojet, da teko mlada deklica odide. Veliko sem se naučila ob njenih predstavitvah in toliko pozitivni energiji. Naj ji bo lahka zemljica. Tvoja sožalnica pa je lepa -tako odhajamo kot regratova lučka. Pozdravček Aleksandra

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako lepa sožalnica. Vanja pa bo ostala z nami v mislih in preko njenih posnetkov.

    OdgovoriIzbriši
  4. ja, te čisto razumem s pisanjem objave ... jaz nikakor nisem mogla ne ustvarjati, ne napisati nič pametnega, poslati sožalnico družini je bilo vrhunec mojegega ustvarjanja ... tako mi je težko ob vsem tem, ne morem verjeti, da ji tokrat ni uspelo. drži se, objem.

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Lili, tvoja žalnica je tako zelo srčna in tako zelo se je dotaknila tudi mene - Tam daleč za mavrico je pesem, ki je pospremila na pot tja onkraj tudi mojo mamico in vedno znova ugotavljam, da pesem srečam ob slovesu prav posebnih ljudi, kot je bila tudi Vanja!
    Hvala za tvojo objavo, ki se dotakne srca, Majda

    OdgovoriIzbriši
  6. Žalostno je res, ko ta svet zapusti tako mlada in življenja željna oseba. In tako rada je ustvarjala in delila z nami vse novo. Naj ji bo lepo, kjerkoli je. Lepo si zapisala in tole izdelala.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar