Klavdija DT 2018 #6 - Za najstnika

Tokrat se zadnjič oglašam kot članica DT Darilnice Klavdija, tudi moje sodelovanje se z današnjo objavo zaključuje. Hvala Klavdija za priložnost. Veliko novega sem se naučila, preiskusila cel kup materjala, katerega drugače tudi pogledala ne bi in še nejbolj pomembno ustvarila prekrasen stik z tremi čudovitimi dekleti.  
Andreja, Vanja in Sandra, hvala za prijaznost, sodelovanje, izmenjavo idej in znanja in na koncu za prijateljstvo. Krasne ste, krasna ekipa smo bile. Klavdija in Laura vama pa še posebna zahvala za potrpežljivost in pomoč in seveda tudi za prijateljstvo.

Za zadnjo nalogo nam je Klavdija poslala veliko črko iz kartona, me pa smo se dogovorile, da jo bomo poskusile preoblikovati v nekaj namenjenega najstniku.
No najstnikov okrog meni ni več prav veliko, sem pa ob svojem času prenašala kar tri in verjemite včasih ni bilo ravno enostavno. Mislim, da bi takšno črko kakšna najstnica z veseljem dala na svojo polico.

Črko G(saj veste moje ime se začne na črko g) sem preoblekla v mixmedia tehniki. V pomoč mi je bila Aleksandra, mojstrica mixmedia tehnike in iskreno sem ji hvaležna za pomoč in napotke.


Za barvanje sem uporabila Lindi's sprejčke in prahce.


Eno stran črke sem reliefno preoblikovala z stencil šablono in teksturno pasto.
 


Z Nuvo pasto sem na okrasju ustvarila čisto malo leska

  
Hvala za vse komenterje in oglede naših izdelkov.

 
Ves uporabljen materjal sem našla pri Klavdiji
 
Poglete si še zadnje prispevke našega DT-ja 
v Torek 20.3. Vanjinega
v Četrtek 22.3. Sandrinega
 
 

Komentarji

  1. Lili, čudovito preoblikovanje. Črka G je zasijala in dobila dodatno vrednost. Hvala ti za vse posnetke, navodila ..., ki si jih objavljala v času DT!

    OdgovoriIzbriši
  2. Črka G je fantastična. Če bi svojo tako preoblikovala bi zagotovo krasila mojo ustvarjalnico.

    OdgovoriIzbriši
  3. Luštno. Verjamem, da si uživala v sodelovanju in super je bilo opazovati vse nove tehnike in pripomočke, ki ste jih preizkusile. Tudi meni marsikateri ne bi padel v oči, če ga ne bi videla na kakšnem izdelku.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako lepo si ustvarjala. Ravno prav je vsega gor in ja res bo krasno pasala na kakšno poličko :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlična je tvoja preobrazba puste črke in res prav na poličko paše! Super ti gre od rok tale mixed media.

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako lepo si to izdelala. Odlično ti gre od rok Mix media.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar