Unikat

V času ko sem se potikala po toplicah je v reviji UNIKAT izšel moj prispevek. Velikonočnega si je zamislila urednica Jerneja in v Decembru so pri meni na mizi že zacvetele narcise in tulipančki. Krasila so se jajca in sploh je bilo čisto pomladno.
 
  
Pred leti sem si močno želela, da bi imela to čast, saj Unikat je vendar naša edina ustvarjalna revija.
Sedaj, ko sem to doživela se mi zdi lepo in prav, da vam pokažem,kaj sem izdelala.

Najprej je bil na vrsti venček za na vrata. Uporabila sem lepo belo osnovo, kateri sem dodala malo pomladnih barv. 


 Rdeča nit na vseh štirih izdelkih so rožice iz foamirane pene, Ko se je enkrat navadiš je prav fina za uporabo. Rožice iz nje pa so lepe mehke.


 Brez moje tipične voščilnice z rožami pa ni šlo. Tale je bila izdelana doma, še eno pa smo potem izdelali na fotografiranju. Priznam, da sem imela na začetku tremo, vendar sta urednica in fotograf prava profesionalca in mislim, da nam je zadeva fino stekla.
 


Narcise sem dodala tudi na škatlico z jajčkom,  uporabila sem Kinder jajček, ker niti pomislila nisem, da ne smem delati reklame. No jajček smo potem zamenjali in problem je bil rešen.  Navodila za izdelavo škatlice vam pokažem v eni od naslednjih objav.
 

Tudi obešenko v obliki pirha sem že delala, za venček sem uporabila Sizzix - ove šablone zelenja, čudovite bele rožice pa sem izrezala z Hearfelt - ovimi šablonami maka.
 
 
Material za izdelavo prispevka je prispevala
 
 

Komentarji

  1. Lili, same enkratne, pomladne stvaritve. Na lep način si uporabila cvetje iz foamirane pene.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lili, čestitke za prispevek v Unikatu ! Super si ustvarjala.
    Seveda si nam olajšala delo za velikonočno dekoracijo :)
    Bodi lepo,
    Danica

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitke za objavo v Unikatu! Zasluženo! Same krasne stvaritve.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke za objavo v unikatu. Same lepe pomladne stvari.

    OdgovoriIzbriši
  5. Najprej iskrene čestitke za objavo v Unikatu. Od prve do zadnje stvari si res lepo izdelala in veselim se ogleda v reviji, kjer bodo najbrž predstavljeni tudi postopki. Super.

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitke za objavo v Unikatu. S krasnimi izdelki si pripeljala pomlad vsaj v revijo in na blog, če že napovedujejo sneg za vikend.

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitke za objavo v Unikatu. Res je lepo, ko se uresniči dolgoletna želja. Super!

    OdgovoriIzbriši
  8. Tale tvoj venček je nadvse čudovit in sveže pomladn. Čestitke za objavo. Prav tako si zelo lepo izdelala še vse ostalo.

    OdgovoriIzbriši
  9. Najprej čestitke za objavo v reviji. Sem vesela zate, ker se ti je uresničila dolgoletna želja. Čudovito si ustvarjala. Še posebej sta me navdušila pomladni venček in leseni jajček. :-) Naslednjič boš že znala, da ne smeš delati reklame. :-))

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar