Craft-alnica #200. - NA ZDRAVJE

Dva tedna sta minila in pred nami je nova naloga za izziv Craft-alnice. Izbrala nam jo je Andreja in jo poimenovala

NA ZDRAVJE

Videti želimo moške voščilnice
in ker je čas po martinovem, naj bo na voščilnici napis 
"na zdravje"
 
Naloga pa prav lepo paše tudi k naši jubilejni 200-ti objavi. Prav res "na zdravje" tudi nam vsem skupaj, saj vse skupaj ustvarjamo in oblikujemo našo Craft-alnico.
Hvala vam za zvestobo.
 
 Kakor zanimovost pa povem še to, da je to moja 190-ta objava za izziv v ustvarjalni ekipi, prej pa sem se mislim, da udeležila skoraj vseh izzivov. 7 let, luštna pravljična številka.
 
Naloge sem se lotila tako, da sem najprej poiskala motiv.  Pred časom sva z Andrejo (tisto leto sva bili sami) gostili v Craft-alnici Heleno, na svoji voščilnici je takrat uporabila tale motiv in meni je bil zelo všeč, takrat sem si ga shranila v svoj album na Pinterestu.
 
 
 Ker moških voščilnic ne smemo preveč "okrancljati" sem dodala samo željen napis in za ozadje dizajnerski papir.
 
 
V notranjost pa natisnila lepo ljudsko pesem, ki jo prav radi zapojemo.
 
 
Pridružite se nam v jubilejin Craft-alnici. 200 je res lepa številka.
Po navdih pa zavijte še k Andreji, Martini in Vladki. Pa tudi Tamara iz Time's World je pripravila izdelek. V mesecu Decembru je naš sponzor njena spletna trgovinica.
 

Komentarji

  1. Ja, ta motiv je res primeren za moške voščilnice. Tudi meni je že sam po sebi dovolj bogat, da ni potrebno drugih dodatkov. Čudovita moška voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ta motiv je res lep in nastala je krasna in elegantna voščilnica. Res lepa številka tvojega sodelovanja pri Craftalnici in prav tako jubilejna 200-ka. Čestitke :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Se strinjam, da je tole odličen moški motiv in se ga lahko uporabi na 1000 in 1 način. Čudovita voščilnica. Čestitke za visoko številko udeležbe v Craftalnici!

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasen motiv, krasno pobarvan in nastala je prav posebna voščilnica za moškega. Pa čestitke za tako lepo število objav v CRAFTalnici in za ves trud, ki ga z Andrejo že toliko let vlagata v ta naš prvi slovenski blog z izzivi. Kapo dol.

    OdgovoriIzbriši
  5. čudovit motiv in preprosto lepa voščilnica za moški del slavljencev :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo lepa moška voščilnica je nastala. Čestitke vsem, posebej pa še tebi za 190. objavo v craftalnici.

    OdgovoriIzbriši
  7. 200!!!!!...in to dobrodelnih 200!!!! Bravo vse čestitke in čast...tako tebi kot Andreji...da premoreta toliko volje, da vztrajata. Na to se res lahko nazdravi.
    Sem pa slišala, da "odhajate" punce v Craft-alnici na "lepše"... lepo si poskrbela za nas....na mizi imaš vse, da ne bomo lačne in žejne, medtem, ko boste ve na zasluženem dopustu.... Prekrasen in tako živo resničen je tvoj izdelek. Bravo tudi za to.

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitke za 200 - tko in sodelovanje pri Craft-alnici!!! Na take dosežke se res lahko nazdravi z le tako elegantno narejeno voščilnico, kot si jo naredila.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar