Coffe Sue - Klavdija #2.


V paketu, ki sem ga dobila med dopustom iz Darilnice Klavdija je bila tudi zelo simpatična štampiljka CC design - Cofffe Sue. Odločila sem se, da se potrudim in jo poskusim pobarvati z distress blazinicami in markerji.
 
Zame je bilo tole barvanje kar trd oreh, saj nisem ravno mojstrica senčenj in prelivanja barv, a so mi rekli, da z veliko vaje tudi to pride. 


Pri izdelavi voščilnice sem uporabila še papirnate vrtnice in nekaj različnih rezalnih šablon. 


  
Barvanje sem s pomočjo Distress markerjev in nekaj blazinic, ker markerjev nimam zadosti. Pa sem hitro ugotovila, da jih blazinice uspešno nadomestijo.




Za ozadje motivu sem z distress oxide blazinicama obarvala akvarelni papir, za popestritev pa uporabila še dizajneski listek v oranžno rjavih tonih.


Napis sem si izposodila pri Marianne design, šablona laptopa ima tudi majhne štampiljke, ko so se mi zdele zelo primerne, da jih uporabim.



Komentarji

  1. Lili, krasna je. Tudi pobarvana zelo lepo. In motiv je zelo aktualen- kava in računalnik....

    OdgovoriIzbriši
  2. Barvanje motivov ti gre krasno "od distressov". :-) Lušno in simpatično si sestavila voščilnico z modernim in aktualnim motivom. Hvala za idejo, kako uporabiti pisarniške sponke. :-)
    Čestitke za uvrstitev v ustvarjalni tim Darilnice Klavdija! :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. O tem, ali ti barvanje gre ali ne ne bom govorila - ti gre:), motiv pa tudi hudo simpatičen in aktualen - kot malo "ocufana" starejša gospa - me na nekoga spominja:)). Lep pozdravček, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  4. Barvanje odlično, tudi senčenje ti gre, motiv pa tako luškan in sodoben ;)
    Lepo si skombinirala vse v celoto. Bravo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Super si jo pobarvala in sestavila v simpatično voščilnico. Tele sponke me pa zelo mikajo...

    OdgovoriIzbriši
  6. Odlično si opravila delo in akvarelne tehnike so res super, ker barve in voda naredijo veliko že same, pa še popravljaš lahko, če ti kaj ni všeč. Zato jaz tako rada barvam na ta način in ne z copici recimo. Barve so mi čudovite in me ponesejo v jesen in ozadje si tudi super izdelala.

    OdgovoriIzbriši
  7. Odlično ti gre - čisto sem preč od navdušenja!!!
    TVOJ vikend ti želim, da boš spet TI -TI, Majda

    OdgovoriIzbriši
  8. Bravo, zelo dobro si se odrezala. Verjamem, da se je težko spopasti z barvanjem, ampak, kot si sama napisala z veliko vaje se bo tudi ta trdi oreh omehčal pod tvojimi rokami :)
    zelo lepo voščilnico si naredila.

    OdgovoriIzbriši
  9. Zelo lepo si opravila z nalogo. Barvanje se mi zdi čudovito in motiv je tako simpatičen. Kava in računalnik gresta dobro skupaj :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Nič se ne pritožuj, saj si nalogo odlično izpeljala. Ni videti, da bi ti senčenje delalo preglavice. Postavitev je prav simpatična z vsemi temi dodatki.

    OdgovoriIzbriši
  11. Naloga opravljena odlično! :) Super simpatično štampiljko si res krasno pobarvala. Izbrala si tople barve, ki me spominjajo na jesensko barvno paleto. Preprosto čudovito! Prav tako si se odlično znašla s postavitvijo. Prijeten konec tedna ti želim.

    OdgovoriIzbriši
  12. Krasna voščilnica. Lepo pobarvano in tudi motiv je TOP. Super opravljaš funkcijo DT za Klavdijo. Bo treba spet kaj naročiti ;-)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar