Za bivšo sodelavko

Občudujem ljudi, ki se v teh norih časih odločijo , zberejo pogum in zapustijo "varno državno službo" ter gredo na svoje. Takšno odločitev je sprejela naša dolgoletna sodelavka in nas prejšnji teden v slovo še dobro nahranila in šla.


Seveda smo se zorganizirale in ji pripravile majhno presenečenje. Mene pa so punce zadolžile, da ji pripravim dve voščilnici.

Eno v modri in srebrni barvi, v zame netipično majhni dimenziji sem pripravila za k darilu, ki ga je dobila od majnše skupinice sodelavk.

  
Čudovita sizzix-ova šablona in napis iz Ustvarjalnega dotika se popolnoma ujemata.

Druga z MD orhidejami, naša M. je namreč velika ljubiteljica teh rožic pa je skrivala majnši prispevek.


 Tinina bordura napis in pikice jo delajo primerno za galerijo Najlepšega para meseca Maja.



Komentarji

  1. Res je zelo pogumna, ker si upa pustit tako službo....očitno smatra, da bo šla na bolje....vso srečo ji želim in naj se izteče tako, da bo zadovoljna.
    Modra je čudovita ampak vseeno druga z orhidejami pa čista zmagovalka. Cvetovi so božansko narejeni.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pogumne vedno spremlja sreča in zmaga. Tudi sama občudujem ljudi, ki sledijo svojim sanjam tudi na drug konec sveta. Prekrasni voščilnici si ji pripravila, vsaka posebej pusti svoj pečat. Ne morem se odločiti, katera mi je ljubša, naj bosta kar obe. :) Prijeten vikend ti želim.

    OdgovoriIzbriši
  3. Vso srečo tvoji bivši sodelavki na novi poklicni poti! Jaz takšnega poguma ne premorem... Lepo si se potrudila zanjo. Obe voščilnici sta zelo lepi. Prva mi je sploh padla v oči, ker je drugačna od tistih, ki jih najrajši sestavljaš. :-) Modro srebrna kombinacija je zelo elegantna. Orhideje so pa spet cukerček, ki bi se ga vsakdo razveselil. :-) Prelepe barve, "Lili" postavitev in navdušena Sonja. :-)))

    OdgovoriIzbriši
  4. O madonca sta lepi, ampak druha mi je nekoliko bolj pri srcu, verjetno zaradi barv. Punca je pa pogumna.

    OdgovoriIzbriši
  5. Oooooo kako zelo drugače in posebno... tako kot je drugačna in posebna njena pogumna odločitev... A življenje je eno samo in v njem moramo slediti svojim sanjam, kajne? S tvojima čudovitima izdelkoma ji boste ostale v čudovitem spominu...
    Naj bo čudovit tudi tvoj vikend, Majda

    OdgovoriIzbriši
  6. Naj ji tvoji voščilnici prineseta srečo. Čudoviti sta.

    OdgovoriIzbriši
  7. Prelepi voščilnici, obe sta nekaj posebnega, čeprav cvetovi orhidej so pa res enkratno izdelani, vidim da nisem edina ki sem to opazila.

    OdgovoriIzbriši
  8. čudoviti sta, srečno bivši sodelavki, sreča je na strani pogumnih, ane?

    OdgovoriIzbriši
  9. Ob takšni odločitvi, ji tudi jaz želim ogromno sreče na tej poti in čim manj ovir...
    Zelo lepo si se potrudila in ji pripravila čudoviti voščilnici.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar