Velikonočni piščanček ali zajček??

Naj vam na začrtku zaželim vesele velikonočne praznike, veliko pirhkov, šunke, potice....Ne dvomim, da se vaše mize šibijo pod vsemi mogočimi dobrotami, saj takšne pridne roke kakor jih imamo me, zmoreje vse, ne izdelati le krasne voščilnice, kartice, kuvertice, škatlice...

V naši hiši za veliko noč ni običaj pošiljati voščilnic, tako pač je in zato, se jih redko lotim. Ampak letos sem pa izdelala eno, za svojo dušo in ta sedaj krasi praznično mizo.


Idejo zanjo sem že dolgo nazaj našla na Pinterestu in  ptička z zajčjimi ušeci sem morala, nujno nujno narediti.

 

Ptčka iz kolekcije Crazy birds Tima Holtza sem z distresi pobarvala  pisano, nadela sem mu ušeska, ker velikonočnega zajčka nimam, naj bo pa ptiček za oba.
Ozadje sem še popršila s pomočjo stare zobne krtačke in mu dodala napis.

Lepo praznujte, pa ne pojejte vsega naenkrat.

Komentarji

  1. Goga, tudi tebi in tvojim lepe praznike, polne dobrot. Lušen je ta tvoj piščanček/zajček ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga Lili, krasna je - saj ne vem, kdo mi je bolj všeč: zajec ali ptič?!!! Priznam, kar oba v enem :-)
    Tudi sama jih ne pošiljam, jih pa z veseljem pogledam, kot ti. Tudi tebi želim vsega polno: pirhov, objemov, smeha in... res vsega dobrega, Majda

    OdgovoriIzbriši
  3. Iiii, kolk dobraaa. Lepe praznike tudi tebi in tvojim.

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga Lili, tudi tebi in vsem tvojim želim lepe praznike :-)) Tale tvoj velikonočni ptiček je pa zelo posrečen in zelo mi je všeč, ker si mu dala prave barve pirhka. Krasna voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tvoj ptiček z zajčjimi ušesi je tako simpatičen. Vidim, da ti je pomagal barvati jajčka in tudi sam dobil krasne barve! :) Mirne in doživete praznične dni tebi in tvojim.

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako simpatičen je tvoj ptiček z ušesci! Lepe praznike ti želim in prijetno sladkanje z vsemi velikonočnimi dobrotami.

    OdgovoriIzbriši
  7. Kolk je dobra :). Lepe praznike tudi tebi in vsem tvojim.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ojej, tole pa je bil zalogaj in pol...mutant...križanec ...mal ptiča, mal zajca....imaš voljo da si se lotila tega motiva...jaz jih samo od daleč opazujem in razmišljam..."Le kaj hudimana so te prijazne živalce naredile Timu, da jih je tako spetljal med seboj?"....Moram pa priznat, da je ratala prav lušna voščilnica.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar