Na zdravje

Pri The Male Room tokrat hočejo videti voščilnico na kateri je več nog. V trenutku sem pomislila na štampiljko Art inpressions . Vesela dame sem jo poimenovala, kupila pa sem jo z namenom, da kateri izmed prijateljic simpatičen odtis dodam na voščilnico.
Kar nekaj ozadji sem imela v mislih, potem pa sem se odločila, da bom papir enostavno polepšala tako, da bo videti, kakor, da se je med nazdravljanjem polilo vino.

Štampilko sem odtisnila na tri različne papirje, eden med njimi je čisto navaden risalni list in verjamete ali ne najlepše se je pobarval odtis prav na njem. 


Še napis izrezan z črkami MD sem dodala, takšna je po moje kar  primerna za oba spola.


V notranjosti sem naredila žepek, , vanj lahko spravim list ali tag  z voščilom, ali pa še kaj vrednejšega.
Voščilnico prijavljam na izziv The Male room kjer so izziv poimenovale Many legs.


Komentarji

  1. Zelo zabavna voščilnica :) Za ozadje pa si se zelo dobro spomnila. Izgleda kot bi kdo po pomoti postavil kozarec na papir.

    OdgovoriIzbriši
  2. To je pa res tako posrečen in vesel motiv. Lepo si sestavila voščilnico.

    OdgovoriIzbriši
  3. Super voščilnica, ne samo zaradi štampiljke ampak zaradi ozadja. Čestitke!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. jeeej kako je fletna in kako krasno si polila papir in pustila na njem sledi vina :-)) Tudi mladenke si zelo lepo pobarvala in voščilnica kot celota je ravno pravšnja za naš izziv pri The Male Room. Hvala, ker vztrajno sodeluješ z nami!
    P.s.... lepo te je bilo danes srečati .-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Hudoooo. Jaz imam to štampiljko iz čisto iztega razloga kot ti. Za kakšno prijateljico. Pa perfect za temo "veliko nog". Da ne govorim o politem vinu. Čist sem dol padla, ko sem zagledala vse skupaj. Si me prav spodbudila, da jo potegnem iz predala in pobarvam na zalogo ;-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ha ha ha...hik....če bodo tele frkotne damice nadaljevale s šlunkanjem vina, ga bo kmalu več na tleh, kot v kozarcu...hik....drgač pa....fejst...pobarvano in hecno....hik

    OdgovoriIzbriši
  7. Vesela in hudomušna, pa strašno fajn je ta tvoja voščilnica. Super. Lp

    OdgovoriIzbriši
  8. Krasne so te damice, vidi se, da ljubijo življenje in izkoristijo vsak trenutek za praznovanje. Čudovito ozadje si naredila, všeč mi je ideja z odtisom kozarcev ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Svetovne so mi te štampiljke in tako fajn si se spomnila, da si "polila" vino na ozadju.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ga že malo imajo, a ne? :) Simpatične so in so si dale duška. Luštna voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  11. Tale odziv na izziv veliko nog pa me je sezul... vsepovsod same srčkane živalce z dvema, pa s štirimi, šestimi nogami, ti pa na dan s tole imenitno žensko druščino - navdušena sem do neba!
    Čudovit večer ti želim, Majda

    OdgovoriIzbriši
  12. Super je! Fajn ideja s sledovi vinčka na mizi! Ja, pa za izziv veliko nog tudi :))

    OdgovoriIzbriši
  13. What a fun card! Sorry to be so late commenting! Thank you for playing along with our Many Legs challenge at The Male Room. Deborah, DT. x

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar