Ko me inspirira

Mesec Februar se je slabo začel in kar prisiliti se moram, da kaj spravim skupaj. Včeraj pa je posijalo sončece in končno sem se nagnala med papirčke. Tinin in Vladkin izziv "Ko me inspirira" pa res ne smem zamuditi, novosti za preskusiti pa tudi ne zmanjka.


Ugotovila sem, da kadar mi stvari ne gredo ravno po načrtu, veliko več zapravim za ustvarjalne igračke. Mogoče pa je to nekakšna oblika samozdravljenja??


Z zastavico iz zahtevanega pavs papirja sem zakrila smooshing narejen z modro in zeleno barvo. Zeleno sem samo pošpricala po papirju. Distress blazinico sem večkrat odtisnila na akrilno ploščo, lažem jaz za odtiskovanje štampiljk uporabljam iz kaljenega stekla narejene bloke, ki mi jih je izdelal steklar, robove je lepo pobrusil in ker so težki se z njimi krasno odtiskuje.Sem zašla? Torej Distress odtisnjen na steklo pošpricam z vodo vzamem zobno krtačko in jo namočim v barvo potem pa lepo podrgnem po ščetinah in tada, krasno špricanje je tu.
Rožice so odtisnjene v treh plasteh in izrezane. Z 3d blazinicami sem jih prilepila na pavs. Vroče sem embossirala zelen napis in dodala še modrega izrezanega.


Kakor ste že navajene pri meni še v istem stilu okrašena notranjost.
Tina in Vladka hvala, da sta me navdihnili in majčkeno prisilili v ustvarjanje. Saj le začeti je težko, potem pa spet postane zabavno.

Komentarji

  1. Zelo je lepa!
    Zelo mi je všeč ozadje in tudi sama se še moram preizkusiti v smooshingu - hvala za navodila.

    OdgovoriIzbriši
  2. Trenutno je edino, kar spravim iz sebe samo: ČUDOVITA JE! :-)) Dobro terapijo si našla zase. Mislim, da nam nove igrače vsem dvignejo razpoloženje. :-)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasna voščilnica v prekrasnih barvah. Rožice so čudovite in pavs jo naredi nežno in mehko.

    OdgovoriIzbriši
  4. S paus papirjem si ozadje naredila bolj mehko. Prekrasne vrtnice dopolnijo voščilnico.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zapravljanje je zelo terapevtsko, dokler ne preraste v pravo odvisnost, kar se je dogajalo pri meni...namesto da bi predihala vse tisto, kar mi ni bilo "všeč" sem preprosto šla na spletne strani in klikala. Posledično je denarnica tanjša, razpoloženje pa samo trenutno boljše....Verjemi da se da tudi drugače...Jaz sem iznašla sistem: vse reklame ki pridejo v zvezi z ustvarjanjem takoj zbrišem in ne gledam, tudi če je na naslovnici -80% popust...ne šarim več po spletnih trgovinah iz dolgčasa, grem raje na Pinterest in uživam ob izdelkih...meni pomaga, ker sem na "suhem" že 47 dni...(Tina ni všteta v te nakupe, ker je pač ONA!!! Res POMAGA.
    Hvala za nasvet pri špricanju...ščetka ni dobra samo za zobe...krasna ideja in to domača...zastonj!!!! Jaz bi predlagala kar izzive z uporabo s takimi preprostimi domačimi stvarmi, pa da vidimo.....
    V rožicah si pravi mojster s paus papirjem pa si lepo razbila ozadje.

    OdgovoriIzbriši
  6. Mojca tvoja ideja o izzivu z domačimi,zastonj pripomočki je pa res krasna. Bomo razmislile o njej v Craft-alnici 😍

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja, tudi jaz se velikokrat tako zdravim :) Ampak sonce je očitno pomagalo in nastala je res čudovita voščilnica in vesela sem, da si se z njo pridružila na najin izziv.

    OdgovoriIzbriši
  8. Joj tele tvoje rožice, prekrasne so... dnevi so bili čudni, potrjujem, s soncem se stvar spremeni , mene tudi kak hitri pohod na hrib preplavi z energijo...ampak da grem sama in ne komuniciram z nikomer...

    OdgovoriIzbriši
  9. Uau, čudovita voščilnica! Te rože so krasne, pa barvna kombinacija tudi. Že nekaj časa se spogledujem s temi večplastnimi štampiljkami, enkratno izpade. Glede terapije pa - nekaj pa moramo imeti, da nam dvigne moralo, ko to rabimo. Seveda pa ne sme se zgoditi prepogosto...;) še sreča da nam že lep sončen dan pomaga pri boljšemu počutju!

    OdgovoriIzbriši
  10. Lili, čudovita je...in vesela sem, da sva te z Vladko navdihnila. Upam, da se ti je februar prevesil v bolj vesele vode :-)

    OdgovoriIzbriši
  11. Čudovite vrtnice si naredila. Super ideja s pausovo zastavico.

    OdgovoriIzbriši
  12. Zelo je lepa tale tvoja voščilnica, ki je po novem moja ♥ Hvala ti zanjo in za čudovit zapis v njej :-)) Bove delali na tem!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar