Drugi rojstni dan

Med prazniki smo pri naši hiši imeli veliko praznovanje. Naš Blaž je namreč 20. Decembra praznoval drugi rojstni dan. Seveda je Babi zanj naredila čisto posebno voščilnico. Čisto posebna je bila tudi zato, ker se je babi prvič lotila izdelave slider card. Pa sem se prav zabavala z njo.


Naš fant se navdušuje nad mehanizacijo vseh vrst, bagri in traktorji so mu še v posebno veselje. Očka, dedka in štirje strici mu pa pri tem radi  pomagajo.
 

Rumenemu bagru sem dodala številko 2. Hišica in smrečice ter napis vse najboljše je iz zakladnice najlepšega para, zato bager lepim tudi v Tinino Januarsko galerijo.
 Naj vam povem še tole, da se je bager za našega fanta prepočasi pomikal po svoji tirnici in mu je malo pomagal. Seveda je mami hitro rešila voščilnico pred skorajšnjim uničenjem.

Komentarji

  1. zakon voščilnica, nekaj posebnega, pa še interaktivna!

    OdgovoriIzbriši
  2. Babi, ti si zakon! :-) Voščilnica je super lepo sestavljena. Verjamem pa, da je bil bager za mladega nadobudneža prepočasen. Bo treba še kakšno hitrejšo tehniko pogruntati. :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. iiijoj kako lepo si se potrudila za vašega Blaža :-))
    Zelo lepo voščilnico si mu naredila. Vse najboljše in lepo praznovanje želim.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kaksna lepa in vesela voscilnica za vnucka je tole! Si prav predstavljam, s kaksno vnemo se je lotil bagra ... :) Prepricana sem, da je bil res navdusen!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja bravo babi, res si se potrudila. Ta bager pa kar tako, je nekaj osebnega ane:)) Vse najboljše malemu Blažu :)

    OdgovoriIzbriši
  6. To je moralo biti veselja, ko je lahko premikal bager sem in tja :) Super voščilnica!

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja, dečki pri tej starosti in še potem, so "nori" na tovrstno mehanizacijo :) Krasna slider voščilnica in verjamem, da je bil Blaž čisto navdušen.

    OdgovoriIzbriši
  8. Še ena babi, ki je ZAKON...le kdo ne bi razvajal te male mulčke že od rojstva dalje. Tole s tem bagrom je ideja in pol (predlagam pa, da mu vsako leto narediš eno s konkretnim poklicem in fant se bo pri 14-ih letih lažje odločil za šolo in svoj poklic). Vse najboljše tvojemu Blažu (hej, pa drugič se lahko pohvališ, da si dobila vnuka!!!!!...)

    OdgovoriIzbriši
  9. Naslednje leto pa formula ena, če je bager prepočasen :) Enkratna voščilnica, sploh ideja. Jah, babice že vejo in znajo :)

    OdgovoriIzbriši
  10. O, babi, kako pa si se ti potrudila. Ja, za koga bi se, če ne za svojega Blaža ;)
    Krasna interaktivna je, čeprav prepočasna ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. Ja babi, kako pridna si bila in hudo uspešna. Naredila si tako realistično, da ni čudno, da je hotel bager malo porivat sem in tja, saj ni vedel, da gre samo s prvo prestavo:))). Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  12. Babi se je zelo izkazala in potrudila in izdelala prekrasno voščilnico za vnučka. Lp

    OdgovoriIzbriši
  13. Babi? Saj ne morem verjeti! To je zame prvo presenečenje, drugo pa je čudovita voščilnica - popolna je! Super babi je naredila super voščilnico. Vse najslajše malemu Blažu, majda

    OdgovoriIzbriši
  14. i luštna je, vse najboljše za nazaj malemu korenjaku :-)

    OdgovoriIzbriši
  15. O kako je huda! Super slider voščilnico si naredila, je kar ta prava tale z bagrom za male fantičke!

    OdgovoriIzbriši
  16. Uau, uau, uau!!! Blaž verjetno še zdaj skače od sreče :-)!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar