Zasnežene hiške

Prav po polžje se pomikam čez izdelavo novoletnih voščilnic, saj materiala zanje je dovolj, pa tudi volja se počasi vrača. Priznam, da me je prejšnji konec tedna napolnil z energijo in tako ni več izgovorov. Od vseh novosti v moji ustvarjalnici so mi skoraj najljubše Tinine čarobne hiške, zato se spodobi, da jih pokažem še na voščilnicah.


Postavila sem jih na zasneženo pobočje, vse šablone in napis so seveda Tinini (Najlepši par), saj prazniki brez nje niso več pravi prazniki.
 

Le za ozadje sem uporabila štampiljko MD, katero sem vroče embossirala z modrim perl prahom.Škoda, da se na fotografijah ne vidi krasen svetleč efekt padajočih sneženih kosmov.

Zasnežene hiške čakajo v lepi leseni škatli, da se jim pridružijo še ostale praznične voščilnice.

Komentarji

  1. zelo ljubko in lepo, vedno bolj me mamijo te hiške.

    OdgovoriIzbriši
  2. ooo kako luštne praznične voščilncice :-)) Lepo zimsko idilo si pričarala.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čarobno zasnežena zimska idila.Zelo lepo!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ne vem kaj je to letos, veliko nas je, ki se tako po polžje lotevamo novoletnih zadev. :) AMpak tele hiške pa so zakon.

    OdgovoriIzbriši
  5. S krasnimi si začela. Te hiške so res tako cart in lepo si jih postavila na zasneženo pokrajino. Kosmi snega pa se vidijo, samo ti verjamem, da so v živo še lepši.

    OdgovoriIzbriši
  6. Lili, samo da je material, volja bo sigurno še dohitela čas in tvoje ustvarjanje bo zacvetelo. Sigurno bo škatla polna do takrat, ko bo potrebno voščilnice oddati. So pa te hišice res tako cart, da je ustvarjanje z njimi pravo veselje. Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  7. Saj bo ... Po polžje :) Simpatične hiške in prav ljubke zimske vasice.

    OdgovoriIzbriši
  8. Lušne hišice, tako lepo toplo in vabljivo svetijo njihova okna.

    OdgovoriIzbriši
  9. Tudi sama sem letos taka počasnela glede novoletnic - potem pa še vidim tale tvoj čudoviti izdelek za katerega je bilo potrebno izdelati toliko drobnih detajlov - a prepričana sem, da nama bo obema uspelo :-))) Saj konec leta je še daleč, kajne?! Ali pa ne ;-) Majda

    OdgovoriIzbriši
  10. Pri tebi pa res že lepo sneži...padajo cele krpice....in vasica...kmalu bodo morali skidat ves sneg, drugače jih bo zametlo. V hiškah se lepo svetijo luči....mal bi jih lahko ugasnili...dejmo mal šparat s štromom:-))

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar