Sonce rumeno

Rumena ni ravno moja barva, če se ne motim, sem vam to že omenila. A tokrat me je prepričala kot sonce rumena voščilnica, ki jo je naredila Moi. V tehniki Emboss resist je izdelala čudovite bele cvetove na rumeni podlagi. Vladka pa se je odločila, da jo uporabi za navdih v izzivu Ko me inspirira.


Osnova moje voščilnice je temno rjava, zato, da poudari belino embossiranja. Z belo barvo sem odtisnila cvetove sončnic in jih potem prekrila z rumeno , oranžno in na sredini z rjavo distress blazinico. Napis seveda Tinin. Metuljčka pa MD. 
 

Celotno osnovo sem hotela popršiti z Glimmer mist sprejem, a ker ga že precej dolgo nisem uporabljala se mi je šprica zamašila. Odvila sem jo in po nerodnosti z vsebino polila papir s sončnicami. Z papirnato brisačo sem popivnala polito in tako je na papirju ostal le sloj bleščic. V resnici se prav lepo sveti, a na fotografiji se to žal ne vidi.

Vladka, hvala, da si napisala, kako se ta tehnika imenuje. Sama namreč nimam pojma kako se kakšni tehniki reče, tudi imena vseh mogočih pripomočkov in naprav so moja šibka plat. Nikakor si jih ne zapomnim.
Hvala tudi, da si upoštevala moje skromno mnenje, veliko mi pomeni .
Voščilnca za izziv:

Komentarji

  1. Voščilnica je čudovita, od barve (ki je meni ljuba:) pa vse do ostalih dodatkov. Sem pa tukaj še ena, ki nima pojma o tehnikah, kako se kakšni stvari reče, o materialih - groza;(, ampak računam, da bom do smrti osvojila:) Ti jih potem vsaj znaš uporabiti:)) Lep pozdrav, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita je. Barve ji prav pristojijo!

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj, kako je lepa, res prav sončna!

    OdgovoriIzbriši
  4. Lili čudovito si uporabila emboss resist tehniko na voščilnici. In čeprav so v ozadju sončnice, deluje vse tako pomladno nežno.
    Pozdravček, Jana

    OdgovoriIzbriši
  5. Oh, kako je lepa! Izgleda tako, kot bi ti bila rumena pisana na kožo, tako čudovite odtenke si naredila in ustvarila enkratno celoto.

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi meni je všeč tvoja mešanica barv. Krasno se podajo sončnicam in kljub temu, da je veliko bele, ta ne moti, saj si jo lepo zaokrožila v rjav okvir. Čudovito.

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasne tople barve, lepo se podajo sončnicam, kot je že moi zapisala.Zelo lepa voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  8. Kot sonce rumena in čudovita je tvoja voščilnica. :-) Včasih drobne nerodnosti na koncu izpadejo vrhunsko. :-))

    OdgovoriIzbriši
  9. Zakaj pa pri meni ni tako lep efekt, ko polijem kaj????? Barve se neverjetno lepo prelivajo in všeč mi je ta tvoja nerodnost....barva je točno vedela kam mora spolzeti, da bo efekt tako krasen....čao

    OdgovoriIzbriši
  10. Mojca, si me nasmejala z zgornjim komentarjem :) Očitno je tudi polivanje svojevrstna umetnost.
    Krasna, sončna voščilnica. Barve kar žarijo in verjamem, da se vse skupaj lepo sveti.

    OdgovoriIzbriši
  11. Ta imena se včasih slišijo tako zapleteno, pa za njimi ni kaj dosti zapletenega :) Nima niti smisla, da bi si vse to zapomnili. Glavno da si zapomnimo kako narediti. In meni je poleg krasne Martinine voščilnice bilo všeč to, da se znova vrnem k tej tehniki, ki jo le redko uporabim. In tvoj namig mi je bil še dodatna vzpodbuda :) Naredila si pa tako čudovito voščilnico, da bi jo kar gledala in gledala. Barva in to prehajanje v belo je prekrasno.

    OdgovoriIzbriši
  12. Rumena tudi ni moja barva in z njo skoraj nikoli ne ustvarjam, jo pa naravnost občudujem na izdelkih drugih punc. Tvoja voščilnica mi je blazno všeč!

    OdgovoriIzbriši
  13. Zelo dobro si nanesla barve. Krasna voščilnica!

    OdgovoriIzbriši
  14. Prelepa je...tako zelo lepo se prelivajo barve v ozadju, da voščilnici doda prav posebno mehkobo.

    OdgovoriIzbriši
  15. Lepa!
    In tudi ti si ujela tisto sonce, tako kot MOI in njena inspiracija.

    OdgovoriIzbriši
  16. Lili, ta je pa tako tvoja, tvoja, zelo lepa, sončna, krasno ti je uspela. Res škoda, da fotografija ne pokaže še leska. Sicer pa ja, že ko si dala namig, se mi je zazdelo, da bi to lahko bila nova inspiracija za izziv Vladke in Tine. Zelo lepo, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  17. Punci sta nama dali res krasen izziv, pravo veselje je ustvarjati. Krasna je tvoja lepotica!

    OdgovoriIzbriši
  18. LiLi, fantastična je in noro všeč so mi barve. Všeč so mi barve sonca in si jih tako lepo prelila. Tudi embosiran motiv je zelo lep in krasno pride do izraza, ker ga je veliko :-))

    OdgovoriIzbriši
  19. Zelo lepa je in všeč mi je kombinacija barv!

    OdgovoriIzbriši
  20. Lili, prečudovita je! In čeprav rumena ni tvoja barva, je ta voščilnica izjmeno lepa. Toliko topline oddaja, da mi j prav polepšala ta turoben dan! :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar