Tanja

Poznate forum Otok zakladov, seveda ga poznate, če ne, se hitro registrirajte ne njem. Tam najdete vse mogoče uporabne in zabavne vsebine, katere se dotikajo ustvarjanja pa tudi ne ustvarjanja. Pred leti sem bila kar aktiven član, potem pa je prišel blog in dejavnosti tam so zamrle, škoda, se bo treba malo potruditi in odjadrati nazaj. No na tem otoku je cel kup fajn deklet, pa tudi kakšen fant se najde vmes.Z nekaterimi dekleti sem stkala čisto posebne in zelo tesne vezi, Prav prijateljske in na trenutke tudi terapevtske za mojo dušo.
Pa preidimo k bistvu, ena izmed teh mojih dragih prijateljic je v Avgustu praznovala, pa ne kar nekaj. Praznovala je Abrahama.
Punce na Otoku so se odločile, da ji pripravimo čisto posebno presenečenje.Vsaka, ki je utegnila ji je naredila list A5 formata ga okrasile in nanj napisale lepo željo, misel, spodbudno besedo. Tanja jih v teh dneh, ko se bori z boleznijo zelo, zelo potrebuje.


Naša slavljenka  ima rada tople rjave in oranžne barve, zato izbira barve ni bila vprašanje.Napis iz Tinine zakladnice pove prav vse kar se dobremu prijatelju želi povedati ob vsakem trenutku, ne le kadar praznuje.
Si predstavljate poštarja, ki je moral v enem ali pa dveh dnevih dostaviti vse te kuverte z lepimi željami na njen naslov ??

 Na listu z mislijo sem uporabila tri šablone Marianne Design zato se z njim pridružujem izzivu na Marienne's Design Divas. 

lro 150 - branch forest
               lro 370 - acorns and oak lives       
lro 372 - mushrooms 

Pa seveda še enkrat k Tini v njeno galerijo meseca Septembra.


Komentarji

  1. Čudovita je. Oooo in vidim, da imaš nove šablon MD hrastove liste in gobice, tudi mene mikajo, no ne vem če bo šlo... imajo vse preveč novosti, ki me vedno znova mikajo :) Tudi jaz obožujem MD izdelke.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasna je, prav vse mi je všeč, še posebno pa tisti del z mušnico, je res čudovit. Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepa gesta in kako bo slavljenka prijetno presenečena! Barve so tako lepe jesenske, da mušnica čudovito paše zraven!

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepa, zanimiva in pozitivna in upam, da bo z vašo pomočjo premagala bolezen. Sem prepričana, da ji bo pozitivna energija, ki bo prišla skozi vaša srca in roke, dala moč. Lep pozdrav, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  5. LiLi zelo lepo od tebe in kot vedno si tudi lepo ustvarjala :-)) MD šablone ti res ležijo in mušnica se mi zelo dopade.

    OdgovoriIzbriši
  6. Taka darila in presenečenja so res neprecenljiva, tako kot zdravje. Želim ji, da prebrodi vse to.
    Iz tvoje voščilnice pa sije optimizem, ki ji bo nedvomno pri tem pomagal. čao

    OdgovoriIzbriši
  7. Super ideja. Slavljenka bo zagotovo vesela te voscilnice in vseh ostalih!

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lepa ideja in verjamem, da je slavljenka potočila kakšno solzico. Tvoje voščilo je krasno in napis še kako paše.

    OdgovoriIzbriši
  9. krasna misel, krasna gesta in tudi krasna postavitev, pa vse te barve, res lepo.

    OdgovoriIzbriši
  10. Zelo lepo pozornost si izdelala. Krasne barve in zelo lepa postavitev. Napis pa zmaga. :-)) Vem, da so na otočku krasne punce. Tudi sama jih nekaj poznam, mi pa zmanjka časa, da bi bila aktivna tudi tam...

    OdgovoriIzbriši
  11. Res lep je tvoj prispevek k temu srčnemu presenečenju. Tudi jaz prilagam svoj lonček želja za uspešen boj...

    OdgovoriIzbriši
  12. Čudovita ideja in še prekrasna izvedba...tako topla stran je tole... Tanji pa cel koš zdravja!

    OdgovoriIzbriši
  13. Lovely autumn card :)
    Thank you for playing with Marianne`s Design Divas :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar