Craft-alnica "142. SLIKCA

Pozdravljene, dva tedna sta hitro minila in spet smo tu z novo nalogo v Craft-alnici. Čez poletje smo se malo razvajale, sedaj pa je napočil čas za majčkeno težje naloge.
Za prvi jesenski izziv sem se lotila izdelave predloge po kateri boste izdelale svoj izdelek.
 

Z Andrejo želiva, da se na svojih izdelkih čimbolj približate dani predlogi - slikici.

Jaz se z jesenjo vračam v svoje vode, še bom skočila kam drugam a večinoma boste pri meni našle izdelke s starinskim, vintage pridihom.


Za osnovo  je voščilnica v velikosti A5, rada imam večje formate, nanje vsaj lahko kaj postavim.
Dve vrsti dizajnerskega papirja iz zaloge, rožice, čipka, polperlice in napis Najlepšega para so popolne spremljevalke vsaki dami.


Voščilnico zaradi napisa lepim v Septembersko galerijo pri Tini.

Pridružite se nam v prvem jesenskem  izzivu. V tem mesecu nama bo družbo delala Maja iz Hiške iz papirja.
 Hvala Maja, da si sprejela povabilo.

K Maji in Andreji pokukajte kako sta se lotili priložene slikice, fajn jima je šlo.



Komentarji

  1. Lili in vintage. :-)) Čudovito si sestavila voščilnico. Zelo mi je všeč. Kar težak izziv sta pripravili tokrat. Vsaj zame. :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Lili...tako zelo mi je všeč! Res obvladaš ta stil.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zanimiva skica in tvoja voščilnica je krasna. Všeč mi je tvoj vintage stil.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ravnokar sem pri Andreji prebrala, da si ti ta dežurni krivec za to shemo, ki mi ne da miru. Že dva dni se trudim, da bi kaj zmetala skup, pa ne gre in ne gre. Ooooo kaj si nam dala za mislit:-)) Sicer pa: saj poznaš tisto risanko Mojster Miha, ki pravi. "Bomo zmogli??? Bomo JAAAAA."
    Vintage stil ti pa res leži. Čudovita je in lepa hvala, ker si v teh 14-ih dnevih poskrbela za prekrvavite naših možganov....čao

    OdgovoriIzbriši
  5. ooo LiLi, krasno voščilnico si naredila na svojo skico :-)) Čisto v tvojem vintage stilu si jo izdelala in jo čudovito okrasila.

    OdgovoriIzbriši
  6. ooo LiLi, krasno voščilnico si naredila na svojo skico :-)) Čisto v tvojem vintage stilu si jo izdelala in jo čudovito okrasila.

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovito skico si pripravila za izziv, mene je takoj nagovorila, nastaja že druga na to temo, tudi ti si tako lepo speljala "svoj" izziv, voščilnica je prelepa, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Lili, se vidi, da ti vintage stil leži (in da si delala po svoji skici, hihi) - voščilnica je prekrasna, sploh če pomislim, da je A5 format. Zelo lepe papirje si izbrala in jih dopolnila s čipko in rožicami. Nežno in prefinjeno.
    Hvala tebi in Andreji, da sta me povabili za gostjo, sem počaščena ♥
    Lepo bodi, Maja

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar