Tinine vrtnice

Predolgo so že Tinine divje vrtnice zapakirane čakale na priložnost, da jih uporabim. Za prvič sem jim izbrala čisto posebno nalogo.

V začetku Maja je praznovala naša "tavelika" in njej sem namenila te krasne cvetove.


Z distress blazinicama sem najprej pobarvala papir za ozadje v modri in rumeni barvi. Nanj sem odtisnila veliko rožic in v prazne prostorčke samo pestiče. Dve vrtnici sem pobarvala z rdečo blazinici in ji v 3D tehniki pritrdila v zgornji vogal. Z  glimmer mistom sem popršila končni  izdelek in na koncu sem nalepila še polperlice.


 Seveda je bilo potrebno za voščilnico izdelati tudi prav posebno škatlico. Prvič sem se lotila škatle za pico (pizza box), luštno in enostavno jo je bilo narediti.


Saj vem, da večina to znate, a če kateri pomaga še navodila za izdelavo
 http://www.splitcoaststampers.com/resources/tutorials/pizzabox/

 

Komentarji

  1. Vrlo lijepo. I kutija i cestitka.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  2. Škodo bi bilo, da bi ostale štampiljke kar zapakirane. Odlično si jih uporabila in tudi tale pizza škatla se mi zdi super.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kakšna zanimiva voščilnica. Všeč mi je, ker si vrtnice odtisnila in naredila ozadje. Dve, ki pa sta izrezani, voščilnici dajeta globino. Vse skupaj si lepo dopolnila s perlicami.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako zelo lepo si uporabila vrtnice....všeč mi je eksplozija barv, tako zelo veselo in pozitivno je vse skupaj.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovite barve delujeo zelo optimistično in veselo, cvetje vrtnic pa doda še pridih elegance. Fantastično voščilo si naredila za "vašo taveliko" in tale ideja s pizza škatlo sploh nej švoh :).

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo lepo, všeč mi je ozdje...

    OdgovoriIzbriši
  7. Res bi bilo škoda, da bi te krasne vrtnice ostale zapakirane. :-) Čudovito čestitko si naredila svoji taveliki. Všeč mi je ozadje in pa 3D učinek. Tudi perlice lepo pašejo zraven. :-))

    OdgovoriIzbriši
  8. Krasne barve si uporabila in vrtnice še večkrat vzemi v roke! Gotovo bo nastalo še več čudovitih reči! ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. ooo LiLi kako čudovita voščilnica!
    Zelo lepo si naredila ozadje in izpostavila še dve rožici. Cart :-))

    OdgovoriIzbriši
  10. Te vrtnice so res lepe, toliko variant sem že videla, pa je vsaka znova spet drugačna in lepša :) Zelo lepa voščilnica in en velik hvala za povezavo do muštra za picaškatlico! Mi bo zelo prav prišlo, ker so me te škatlice čisto očarale.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar