Craft-alnica #123. - Praznično voščilo

Pa smo ga dočakali, nori , praznični, čarobni December. Kakor se spodobi bo iz naših domov v svet odpotovalo kar nekaj lepih ročno izdelanih in unikatnih voščilnic.  Ker vemo, da jih imate vse kar nekaj na zalogi ali pa se jih boste še lotile, vas vabimo, da se nam pridružite pri nalogi, katero smo poimenovale

PRAZNIČNO VOŠČILO

Pa ne čisto navadno voščilo kakor so, vesele praznike in srečno novo leto, temveč konkretno praznično voščilo. Lahko je natipkano, naprintano, ročno napisano, naštempljano.....


Za ta izziv sem izbrala meni zelo ljub motiv zasnežene ptičje hišice in štampiljko katero sem že lani kupila pri Marini. Marina je z nami v prazničnem Decembru.


Hiške bodo odpotovale na štiri različne konce Slovenije.  Ker zunaj še kar noče zadišati po snegu sem ga naredila kar sama  z Glimmer snow svinčnikom. 
 
 

V Decembru je z nami spet Marima in njen


Živjo! 
Sem Marina in prihajam iz Mavelu.com, ki je spletna trgovinica z zelo osebnim pristopom, saj sem v prvi vrsti še vedno samo nadobudna ustvarjalka in mi veliko pomeni nasmejan in zadovoljen obraz. 
Svoja "vrata" smo odprli skoraj dve leti nazaj in v tem času se naša ponudba vztrajno širi in pri nas najdeš praktično vse, kar potrebuješ za papirčkanje (če pa si kakšno stvar zelo želiš in je v ponudbi ne najdeš pa ti jo z veseljem naročim). 
Tedensko pripravljam tudi video vodiče v katerih prikazujem različne tehnike in uporabe ustvarjalnih pripomočkov in materiala. Za vse začetnike (in tudi že bolj izkušene ustvarjalke) pa sem pripravila tudi brezplačno e-knjigo, ki si jo lahko preneseš tule.
Skratka draga dama, pri nas si vedno dobrodošla in veseli smo vsakega tvojega obiska pa naj bo to na spletni strani ali na naši FB strani :
 
Za nagrado naključni izžrebanki podarja
 

Vsem trem TOP3 pa

 
Pridružite se nam v praznično obarvani Craft-alnici. po navdih pa skočite še k Simoni, Janji in Andreji, lepa in dolga voščila so napisale na svoje izdelke.

Komentarji

  1. Tvoje ptičje hišice so tako zelo lepe, da se jih kar ne morem nagledati. :-) Tudi napis mi je všeč, Srečnice tiste, ki bodo te lepotičke v kratkem držale v rokah.! :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepo si zasnežila hišico in veje ter nam tako pričarala delček zime.
    Čudovite so.

    OdgovoriIzbriši
  3. LiLi, lep izziv si izbrala in naredila čudovite voščilnice z zimsko idilo in krasnim verzom :-))
    Pozdravček

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasne ptičje hišice in zelo lepe voščilnice.

    OdgovoriIzbriši
  5. Oooo Lili krasen izziv si izbrala in tvoja voščilnica mi je zelo všeč.
    Ptičja hišica in misel sta nekaj posebnega, in tvoja kolekcija bo prejemnike zelo razveselila.
    Uživaj v vikendu, Jana

    OdgovoriIzbriši
  6. Lušten izziv si izbrala z anas :). Pričje hišice in voščilo pa so popolna zmaga!

    OdgovoriIzbriši
  7. Preprosto,pa vendar čarobno.Super!!!
    LP,Urška

    OdgovoriIzbriši
  8. Beautiful things and beautiful blog.

    Best regards and wish you a Happy New Year!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar