Ko me inspirira # 29

Zelo rada imam Tinine in Vladkine izzive,mimogrede sem ob ustvarjanju začela razmišljati o izzivih,  saj je njun  edini na katerega se prijavljam, pa ne da sem prelena, sploh ne. V moji ustvarjalnici nastane veliko izdelkov, če niso za Craft-alnico so za prijatelje in znance, a za izzive jih skoraj ni. Odločila sem se, da to spremenim. Sprememba se začenja danes. Tina in Vladka obljubljam, da vama bom od 29. izziva naprej še bolj zvesta.

Izvali sta nas z krasno kreacijo katere avtorica je Sabina


Čudovita ogrlica katere se ne bi branila.No mene so navdihnile barve, prve štiri so mi zelo blizu, tokrat pa smo dodale še turkizno modro ali zeleno, kakor vam je ljubše.


Na oranžno rdečo osnovo sem v videzu ogrlice položila rožnate cvetove, listi in vijugice so v turkizni barvi, ravno tako tudi trak s katerim se voščilnica zaveže. Prvič sem bel satenast trak barvala z Distress blazinico in izid je fantastičen.


Tudi notranjost je v barvnem stilu, toliko papirčkov in rožic je ostala in škoda jih je bilo ne uporabiti.

Čisto spontano sem se lotila ustvarjanja in to je zame smisel izzivov, da potegne iz tebe nekaj kar najbolje znaš ali pa se malo preizkušaš in včasih stopiš tudi čez svoj okvir. Hvala vama dekleti, vidve to iz mene zagotovo znata .

Komentarji

  1. Čudovito ti je uspelo. Povsem očarana sem nad oranžno rdečo osnovo. Super je izpadlo in trakec je res čudovito ujemajoč. Pozdravček.

    OdgovoriIzbriši
  2. Wwwauuuu....super si naredila ozadje in lepo nanizala rožice.
    Fotka te je lepo inspirirala ;)))
    Lp, Jana

    OdgovoriIzbriši
  3. Super si se lotila izziva inspiracije in ustvarila lepo voščilnico :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepa je in super si zadela barve :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Ko ustvarjaš za dušo, nastanejo najlepši izdelki. :-) Super ti je uspelo ujeti barve izziva. Voščilnica mi je zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  6. Vaaaaauuuuuuuuuuuu. Krasno ozadje, zelo lepa.

    OdgovoriIzbriši
  7. Predivna je. Odlično si kombinirala boje.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  8. Dobro si zadela barve izziva in naredila prekrasno voščilnico.

    OdgovoriIzbriši
  9. Super si ujela izziv, voščilnica je super! Ozadje mi je zelo všeč.
    Beli satenasti traki se res lepo pustijo pobarvati z distressi, tudi sama sem bila prvič navdušena, saj dobiš ravno tak odtenek, kot ga potrebuješ, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  10. Inspiracija je bila prava, barve so krasne (samo pri turkizni barvi žal dobim ošpice in vodene koze). Če je vse to in še tvoja dobra volja ter duša, ki si želi ustvarjanja = rezultat prekrasen izdelek. čao

    OdgovoriIzbriši
  11. Lili, kako čudovito voščilnico si naredila! Barve si tako lepo uporabila in venček rožic z modrimi listki mi je izjemno všeč. Hvala za sodelovanje in tako prijazne besede...se že veselim videti vse tvoje prihodnje izdelke :-)

    OdgovoriIzbriši
  12. Hvala ti za tako lepe besed in zelo zelo sem vesela, da sva ti v inspiracijo. Izdelek je cudovit. To ozadje in roze se tako lepo prepletajo.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar