Craft-alnica #101. - Rumeno-črna, kot čebelica

Pozdravljene v novem izzivu in novem mesecu v Craft-alnici. Nalogo za 101. izziv je izbrala Simona in jo poimenovala

RUMENA - ČRNA, KOT ČEBELICA

V mesecu februarju bo z nami nov sponzor
  Craft-alničin ustvarialni team se je poigral z njihovimi ljubkimi motivi.Za zmagovalko 101.izziva pa so pripravili čudovito in bogata nagrado, katera vsebuje kar 40 štampiljk.

Pri Alota Rubber Stamps imajo do 15. februarja razprodajo vseh artiklov. S kodo ARSALE si lahko pridobite kar 50% popust.
 
Ker pa je pred nami tudi praznik zaljubljenih se nikakor nisem mogla izogniti še eni za Valentinovo, le da je tokrat v Craftalničinih tonih.

Igrajte se z nami v Februarski Craft-alnici, za navdih pa obiščite Simono, Janjo, Andrejo in našo posebno gostjo Marie. Krasno so se poigrale z Rumeno- črno kombinacijo in z Alota Rubber Štamiljkami.
 Imeje se radi !

Komentarji

  1. Obe sta pravšnji za prihajajoči praznik.Prav cortkani sta.
    lp Urška

    OdgovoriIzbriši
  2. Iiiiii, kako luštni čebelici! Všeč mi je kombinacija rumeno-črno! Obe voščilnici sta zelo lepi!
    Pozdravček,
    Simona

    OdgovoriIzbriši
  3. Obje su prekrasne, a pčelice su preslatke.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  4. Obe sta prečudoviti. Težko bi se odločala med njima.
    Lp Danica

    OdgovoriIzbriši
  5. Super izziv, čebelic nam res manjka , kdo ve - mogoče jih pa s tem prikličete in s tem tudi lepo vreme. Voščilnici pa super - kot vedno. čao

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepo, da ste pomislile tudi na čebelice. Barvna kombinacija je vsaj zame malce zahtevna, ampak mogoče bo pa šlo. Tvoji dve sta prav cortkani.

    OdgovoriIzbriši
  7. Se strinjam s Heleno glede barvne kombinacije :) Tebi je kombinacija rumeno-črne super uspela. Prva voščilnica je prav simpatično navihana (kako zapeljivo gleda čebelica, hehe), druga bolj elegantna, obe sta mi všeč.
    Pozdravček, Maja

    OdgovoriIzbriši
  8. Tole je super izziv, da se clovek sproba v drugacnih barvnih kombinacijah in kdo bi si mislil, da tudi valentinckasta lahko tako fajn izpade. Te cebelice pa so itak nadvse lusne.

    OdgovoriIzbriši
  9. Krasne kombinacije, prva je sploh sladka, s sramežljivo čebelico :-)

    OdgovoriIzbriši
  10. Super izziv ste pripravile...moji otroci pa sploh obožujejo med in pridne čebelice :).... Topla rumena barva čudovito paše na žalostno črno....oba izdelka sta čudovita :) Pozdravček iz Koroške, Jana

    OdgovoriIzbriši
  11. Super izziv ste pripravile...moji otroci pa sploh obožujejo med in pridne čebelice :).... Topla rumena barva čudovito paše na žalostno črno....oba izdelka sta čudovita :) Pozdravček iz Koroške, Jana

    OdgovoriIzbriši
  12. Obe voščilnici sta mi zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar