Craft-alnica #74. - Cik - cak


Manuela je krivec za nalogo v 74 izzivu Craft-alnice. Poimenovala jo je


CIK - CAK

in od nas pričakuje, da bomo v izdelku uporabili nekaj cikcakstega.

Pri meni se je že takoj zataknilo. Med vso goro papirja, katerega premore moja ustvarjalna delavnica ni bilo niti enega z takšnim vzorcem. No takšna malenkost me ne sme ustaviti, a ker sem si zadala, da v januarju ne bom zapravila niti centa za ustvarjalni material, niti za printanje ne, sem se morala znajti malo drugače.

In nastala je meni tako luštna Cikcak lepotička, ki kar kliče sončne dni.


Malo sem se poigrala z eko kartonom in čisto navadnimi barvnimi listi, rumen trak in tribarvna rožica. 


A ker zadnje čase nisem več zadovoljna le z enim izdelkom in ker sem med tem časom bila na obisku pri moji dragi, dragi prijateljici Katarini, katera pa je med svojimi zalogami imela cikcak papir, sem naredila še eno, takšno fantovsko.


Lotv - jevi štampiljki  By the River in Calendars  imam že kar nekaj časa doma.  Fantiček je za ta izziv tudi prvič uporabljen. Ker se velika ljubiteljica njihovih motivov in jih imam še kar nekaj na zalogi jih boste pri meni še srečevale.

Imejte se skrajno lepo in za navdih pokukajte še k Manueli, Simoni in Janji.  Vabimo vas da se nam pridružite v Cik-cak izzivu Craft-alnice.

Komentarji

  1. Niti centa praviš :), ko bi ti le uspelo.
    Zelo dobro si se znašla pri prvi, krasna je. LOTV štampiljke pa so itak zakon. Luštna voščilnica je Vidim, da so nama gumbi prišli še kako prav za vajo :)). Lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Voščilnici sta lepi in nekaj posebnega.
    Lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  3. Še malo pa bo januarja konec :)) Ja, včasih si je treba res zadati kakšno takšno nalogo, tudi sama kar preveč zapravljam za ustvarjalni material, tako da te povsem podpiram :) Krasno si se znašla pri prvi čestitki in tudi to drugo lepo naredila.

    OdgovoriIzbriši
  4. Uhh, prav lepi voščilnici sta nastali. A pri prvi si uporabila šablono ali si kar na roke rezala? Če si, kapo dol! Kakorkoli, res je takšna pomladna in kar kliče sonček. Motiv fanntka pa je tudi krasen in lepo sestavljen v celoto!

    OdgovoriIzbriši
  5. Prav nekaj posebnega je tale tvoja cik-cak voščilnica! Res krasna. lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Obe sta lepi, ampak prva je pa res nekaj posebnega! Všeč mi je kako barve, ne glede na to da so nežne, zelo izstopajo...spominja me na poletje:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Pa še to sem pozabila napisat...zanimivo, da so ponavadi izdelki, kjer smo omejeni z materialom, najlepši...najbrž se prav zaradi tega bolj potrudimo, ker več razmišljamo in prekladamo papirčke sem in tja...:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Obe sta mi všeč.Vsaka ima nekaj cik cakastega, pa tako sta si različni. Zelo kreativno! Pozdravček, Simona

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar