Izziv #47.


Pergamentno-prosojno

  Je naslovila Simona 47. izziv Craft-alnice. 

Simona je mojstrica pavsa, sama pa se ga nikakor ne mislim lotiti, ker je zame čisto preveč natančen , pa tudi zato, ker sem se že pred časom odločila, da novih tehnik ne bom več preskušala. Razlog, je tudi v tem, da vsaka tehnika potegne za seboj kar precej novih materialov in pripomočkov, jaz pa jih imam doma že tako cele gore in res ne vem kdaj bom  ves ta papir in ostalo porabila.In tako je bilo potrebno najti rešitev kar v domačih škatlah.Narediti je bilo potrebno izdelek katerega sem sama poimenovala, 

Nekaj kar se vidi skozenj

in nastala je takšna voščilnica.
  
Za osnovo sem vzela Acetatno folijo, zelo uporabna zadevica, ne popoka tudi če jo oblikuješ z reliefno srajčko in hroščkom.
Seveda je bilo potrebno lepo okrasiti tudi notranjost voščilnice.
 Voščilnica za okroglo obletnico je odpotovala čez lužo.
In za konec še nekaj, kar smo letos v naši hiši podarjali ob minulih praznikih. Doma izdelane miniaturne bonboniere, katerih pokrov je bil ravno tako narejen iz prosojen folije.
Bonbončki so bili slastni , le, da so imeli malce kratek rok trajanja, kakor se je izrazila ena od prejemnic.
Ne ustrašite se naloge, pokažite nam kaj vse se lahko naredi na temo " pergamentno-prosojno ", za navdih pa pokukajte še k ostalim članicam ustvarialnega tima Simoni, Janji in Manueli in se poglejte, kaj so ustvarile za vas. Pa lepo ustvarjajte v prihodnjih dneh.
 

Komentarji

  1. Glede novih tehnik se strinjam s tabo :)
    Tvoja, deloma prosojna, čestitka mi je zelo všeč. Fajn si uporabila folijo in jo nekoliko odela v papirčke.
    Mmm, kako slastno zgledajo bonbončki.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja bombončki bi tudi pri meni imeli zelo kratek rok trajanja ;( čestitka je pa fantastična. LP

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepa čestitka!Bonboni pa ,... njamsi!! Ampak po moje je rok trajanja res bolj kratek:):):)

    OdgovoriIzbriši
  4. Bonbončke smo pojedli še pred potekom roka trajanja :))))Čestitka pa je tudi nekaj posebnega!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar