Craf-alnica #45.


Božične luči
Tokrat nam je nalogo izbrala Janja in je kot naročena. 13. decembra namreč goduje Sveta Lucija, zavetnica slepih, katera jim prinaša luč.Na ta dan imamo tudi najdaljšo noč v letu in takrat luč še kako prav pride.


Janja nam je naložila, da v svojem izdelku uporabimo ali pa prikažemo vsaj eno svečko, lučko , laterno.........
V prvem mojem izdelku so uporabljene štiri svečke v lepo izdelani škatlici z voščilnico. Tea light box se imenuje in lahko si jo izdelate tudi same, če vam je všeč.

*

Drugi izdelek je čudovita svečka na katero sem prenesla  motiv deklice, katera po moje čaka Božička.  Zraven seveda še pripadajoča voščilnica z enakim motivom.


Navodila kako na  svečko prenesete vam ljub motiv najdete na Whiff of Joy blogu.

*
In za konec spet Sveta Lucija, na ta dan goduje tudi moja mlajša sestra, zato sem zanjo pripravila prav posebno čestitko, katero pa ji bom poslala za praznike.


 Luci, vse lepo ti želim !

Ste posadile božično žito ??  In ne pozabite od Sv. Lucije do Božiča je 12 dni, vsak dan pomeni mesec v letu, poskrbite, da bodo ti dnevi polni topline, sreče in ljubezni, tako bo tudi naslednje leto polno lepih in srečnih dni.
Pokukajte tudi k ostalim članicam ustvarjalnega tima Craft-alnice,Janji, Simoni in Manueli, ter naši tokratnji gostji Tini pripravile so čudovite izdelke, kateri naj vam bodo navdih v zadnjih dneh pred prazniki
Pokažite nam svoje božične lučke, pridružite se nam v izzivu Craft-alnice.

Komentarji

  1. Prvo moram pohvaliti nov blagdanski izgled bloga a onda tvoje prekrasne radove Goga! Sve pohvale, uvijek posebno i prekrasno!

    Kiss:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, božično žito počasi raste :-))
    Tele tvoje voščitke take in drugačne so prav fletne in tudi sveča mi je zelo všeč.
    Krasen projekt!

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepo. Same lučke/svečke, da nam bo toplo :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepo, prav vse. Takle čas prižigamo sveče ko nori (vsaj jaz), čeprav so še druge prilike prav tako skozi vse leto. Je tako prijerno: zunaj mrzlo, notri pa plamen.

    OdgovoriIzbriši
  5. Vsa čast vam vsem trem, da ustvarite za vsak izziv po več izdelkov. Lepo si to naredila in tudi poslikala in tematika je odlično izbrana. Pa tako lepo se mi skladata napis in škatlica za svečke.

    OdgovoriIzbriši
  6. Prikazala si prave mojstrovine, kot tudi vse ostale. Hvala tudi za vse zapisano. Všeč mi je tudi, ko se motiv ponovi na čestitki in še kakšnem izdelku in postane prečudovito darilo. Uživam, ko spremljam tvoje ustvarjanje.

    OdgovoriIzbriši
  7. čudovito si tole naredila. vse čestitke!
    lp
    iris

    OdgovoriIzbriši
  8. Vse tri zadeve so zelo lepe ... ampak tale prva s svečkami pa je najlpša in tudi sama jih ful rada delam, ker so zelo priročna darilca. LP

    OdgovoriIzbriši
  9. Zelo lepo in tudi spremljevalni tekst. Hvala.

    OdgovoriIzbriši
  10. :) zelo lepo ♥ ♥ ♥ lučke takšne in drugačne, glavno je, da nas ogrejejo v duši :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar