Craft-alnica #41.

Še pred štirinajstimi dnevi nas je sonček prav prijetno razvajal s svojimi toplimi žarki. V dneh ko pripravljamo nov Craftalnični izziv pa je zunaj že prava jesen in v jutrih se že nagiba v zimo.Nalogo nam je za naslednja dva tedna pripravila Janja, 

Tag
ali po naše "oznaka", v kakršnji koli obliki.Tagci so pri marsikateri ustvarialki zelo priljubljeni, sama pa se jih ne lotevam pogosto, no sama se jih sploh še nisem nikoli lotila in zato je bila tema zame zelo zanimiva , pa tudi dobrodošla.




Naj se navežem na začetek pisanja, jutranje temperature v zadnjih dneh so me opozorile, da se nam naglo bliža zima. 




Letošnjo sezono prazničnih izdelkov spet začenjam s simpatičnim miškom Stuartom, tako je simpatičen, da ga z veseljem vzamem kot znanilca prihajajočih praznikov.

Pokukajte še k ostalim ustvarijalkam Craft-alničnega tima Janji, Manueli in Simoni ter se nam pridružite v naslednjih dneh v novem izzivu.

Komentarji

  1. Zanimivo, kako nas mraz takoj asociira na praznike. V vročini enostavno ne morem razmišljat o novoletnih voščilnicah, sedaj pa se tudi meni že iskrijo ideje. Luškan tagec in tale mišek. Tageci so pa najbolj uporabni prav v tem času.

    OdgovoriIzbriši
  2. Presladak je mišić a čestitka me acocira na Božić meni najljepše doba godine.Divno si je napravila, jako maštovito i lijepo kao i svi tvoji radovi draga Lili!

    Veliki pozdrav i pusa iz Rijeke:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja kar prehitro gre tale čas. Se mi zdi da je božič ravnokar bil pa se krog ponovno začenja. Tale mišek je res luštkan uvod. Tako zadovoljno gleda v svet.

    OdgovoriIzbriši
  4. Luškan tagec si naredila in tile miški so res zelo simpatnični :-))
    Vidim, da si že novoletno razpoložena!

    OdgovoriIzbriši
  5. Luštkan mišek :)
    Zanimivo, da sva si obe izbrali zimsko podlago :)) lepo :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Mišek je res ljubek in lepo si z njim zakorakala v zimsko ustvarjanje :)). Lp

    OdgovoriIzbriši
  7. Tega prikupnega miška se ne bi nihče branil. Vćeš mi je, kako si združila dva različna trakca.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar