Craftalnica 13 .

Tokrat je temo za izziv izbrala Manuela. Uporabita bleščice nama je v elektronsko pisemce napisala že dolgo nazaj, vendar je moja voščilnica nastala zadnji dan, kar ni bilo prave ideje, kljub temu, da sem prečesala številne internetne možnosti.
Najprej sem hotela narediti bleščečo čipko, navodila za izdelavo sem našla na tem blogu, pa sem imela naj verjetneje pregosto čipko in se vzorec ni dovolj lepo videl.Potem sem hotela na odtisu vile posuti z bleščicami samo krila, pa doma nisem imela primernega odtisa, še dobro, saj je takšno idejo imela tudi Simona. Tretja ideja je bil klasični božični medaljon, katere vidimo na ameriških blogih, ker sem takšno štampiljko imela doma sem voščilnico naredila a mi ni najbolje uspela in zato sem se lotila še četrte ideje.Bleščeča rožice na preprosti voščilnici, navodila za izdelavo najdete na tej strani, so mi od vsega nastalega najbolje všeč.




Rožico, listke in vijugico sem izrezala iz prozorne samolepilne folije po katerih sem potem posula bleščice.Folija mi je ostala od letošnjega zavijanja šolskih knjig.

Pridružite se nam v Craftalnici in se preiskusite v zanimivih tehnikah ustvarjanja z bleščicami.

Komentarji

Objavite komentar