Pahljača za Craftalnico


Tokratno nalogo za 11. Craftalničin izziv je pripravila Simona, navodila so bila jasna "... nekaj, kar ni klasično štirioglato ... lahko je geometrične oblike, lahko je nekaj povsem freehand ... osnovna oblika naj bo torej kakršna koli, samo ravnih štirih stranic ne sme imeti" .Pa sem se odločila za freehand. Pahljačo sem videla že pred časom na enem od tujih blogov, vendar ga seveda nisem shranila, zato sem morala izdelek naredit na pamet. Vzela mi je kar cel dan, pa nič zato saj je bil deževen in mi je tako vsaj hitreje minil.


Za osnovo pahljače sem uporabila papir katerega sem kupila v eni od naših trgovin kar v blokih po več barv skupaj.Robove sem obarvala z Distress blazinicami, vzorčast papir so podloge za mizo kupljene pa so bile v Butlersu, vsaj tako piše na njih.Štampiljko dame z senčnikom in vijugice so embosirane z zlatim distress prahom kateremu so dodane bleščice. Prima rožice, zlati listki, organza trak in zlate kroglice na trakovih vse to je iz mojih zalog.Le drobno čipkico pod rožicami sem nakvačkala prav za to priložnost.


Takole to je moj izdelek za tokratni izziv, pokukajte še k Simoni in k Manueli kaj sta pripravili, pridružite se nam in pokažite svojo ustvarjalno žilico.

Komentarji

  1. Ooooo, kok super pahljačo si naredila, ta je pa res nekaj posebnega in čisto nestandardnih dimenzij.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super lepo ti je uspela pahljača. Res krasen izdelek!

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlična ideja in pahljača ti je res super uspela. :)

    Lepo se imej,
    M.

    OdgovoriIzbriši
  4. Tole si se pa dobro spomnila in naredila čudovit izdelek :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Kakšna ideja in eleganca.Krasno!

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovit izdelek! Pahljač ni kaj dosti za videti. Sicer pa itak vedno presenečaš z inovativnimi izdelki!

    OdgovoriIzbriši
  7. A sem smotana ... sploh še nisem komentirala ... fuuul je kjuti :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar