Nežno,nežno

Zgodil se je prvi Slo. blog izziv, hvala Manueli, BojiMoji in Vladuški, da so postale mamice prvega tovrstnega bloga pri nas.
Poskušala se ga bom čimbolj redno udeleževati, pa ne samo zaradi nagrade temveč tudi zato,ker so takšna udeleževanja vzpodbuda za ustvarjanje.
Postavitev ni prav nič zakomlicirana in zelo hitro mi je šinila ideja v glavo,izbrala sem motivček in papirčke, voščilnica je bila hitro sestavljena.Med brskanjem po materjalu pa se našla še eno slikico ,katero sem si sposodila na blogu, kjer najdeš samo starinske fotografije in ker so mi te tako pri srcu sem kar morala narediti še eno voščilnico.. Tako sta nastali dve voščilnici po eni postavitvi,ena bo za domač izziv, druga pa za tujega, pri Saturday Challenge pa so zahtevali barve Pink,green and flowers.


Prva je za naš domač izziv, čudovita dama s senčnikom v vintage tehniki.



Druga voščilnica pa za tuji izziv Saturday Challenge,kjer so zahtevali barve roza, zeleno in rožice.

Komentarji

  1. Prekrasni sta obe! Super si uporabila sprintano slikico. Hvala, ker si nam se pridružila na CRAFT-alnici. Upam, da se "vidimo" tudi na naslednjem izzivu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super pridna.Lepi čestitki sta nastali!

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudoviti čestitki. Dama s senčnikom je zelo šik. Obe sta mi zelo všeč!

    OdgovoriIzbriši
  4. lepi obe mogoce mi je prva kancek bol vsec =)

    OdgovoriIzbriši
  5. Res je ta dama s senčnikom zelo šik in lepo si nas opisala kot mame bloga :-))) Super je, da ste sprejele ta blog tudi kot nekaj svojega in da tako rade sodelujete.

    OdgovoriIzbriši
  6. :)

    Všeč mi je ... sploh roza kombinacija :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar