Moški, ahhhhh.......

Naredi mi voščilnico,za moškega ,okroglo obletnico praznuje, pa naj ne bo preveč nakranclana............
Besede katere gotovo poznajo vse ustvarjalke voščilnic,katere delajo voščilnice tudi za sodelavke,prijatelje, znance.......Kaj za hudirja pa naj dam nanjo ??????Vintage saj pri meni ne more zgrešit,v rjavi barvi, zato , ker ima vse staro rahlo porumenele barve, gumbki namesto rožic(Lidija hvala ti zanje) in čestitka je nared.Upam, da v zadovoljstvo naročnika in prejemnika, meni je všeč.....kaj pa vam???




Komentarji

  1. O, super si se spomnila z embosingom, pa je takoj razbita monotonost enobarvnega papirja in ni načičkano. Tudi gumbi namesto rožic so super. Pa veš kaj mi je še všeč, da ni številke na prvi strani, saj vsak ve kolko je star ;))))))))))))))
    Verižici-polžka pa še imam 2, če si zainteresirana mi piši na mail ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Se skar strinjam, da je za moške težko narediti voščilnice, saj si zelo limitiran z barvami in dodatki.
    Mislim, da ti je super uspelo. Ta možak na fotki je prav posrečen.

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni predstavlja omejitev že samo to, da ti nekdo postavi temo, ali pa barve, ki mi niso všeč, če pa doda "ta moškega" pa popolnoma zablokiram! Fenomenalna je s tem starinskim gentlemanom!

    OdgovoriIzbriši
  4. mmm po naslovu, sem pričakovala mal drugačno sliko :o)....prav posrečena izbira slike in ravnoprav načičkana je, zelo všečno.

    OdgovoriIzbriši
  5. Res je super! Gumbki namesto rožic pa sploh. Tudi mene čaka danes ali jutri ena moška. Uf!

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo všečna čestitka, odlična ideja. In veš kaj, ta svetli in temni papir in ti gumbi me spomnijo na manšete pri srajci. Ali ne izgledalo malo kot del srajce? Superca.

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasna čestitka v lepih barvah.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar