Fleur de Lis

Ne vem ,če sem ga res nujno rabila,pa vendar ga imam ,se mi zdi kar uporaben.Seveda sem ga morala takoj sprobat in še dobro da so na blogih že objavljena "navodila za uporabo",ker drugače bi imela še veliko več težav .


Za obe voščilnici sem uporabila perlast papir,katerega pa nimam ravno najraje ,ker se ga težko barva,vendar je pa za tele snežinkice ravno pravi ,Rjavega sem obarvala z bakrenim voskom in se pod pravim kotom lepo sveti.



Komentarji

  1. Luštni čestitki sta nastali ... pomoje bo največji aplavz požela tista, ki ji bo uspelo takole stvar nepoškodovano z redno pošto dostavit do prejemnika ... hahahaha

    OdgovoriIzbriši
  2. Tele tvoje čestitke so pa enostavno popolne.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tale tvoj blog mi je pa nekako spolzel in ga sploh nisem spremljala. Popravljam napako. Same luštne reči so na njem. Zdaj pa hitro v readerja z njim, da se mi spet ne izgubi.

    OdgovoriIzbriši
  4. Dobrodošla Sonja ,me veseli ,da pokukaš k meni:))).

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke z temlelem čudom so prekrasne...kar se pa pošiljanja tiče-mogoče bi šlo, če bi bila škatlica namesto kuverte

    OdgovoriIzbriši
  6. Maš prav Klavdija,sam bi bla pa poštnina tok visoka,da je pol bolš,da greš s tistim,ki mu je namenjena na malco :))))))))).

    OdgovoriIzbriši
  7. lili, ti si res ena mojstrica vsega.
    karkoli se lotiš, izdelaš v priko!!!!
    lp
    iris

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar