Craft-alnica #292 - ŽENSKA

 Pozdravjene, dva počitniška tedna sta minila kakor bi mignil in poletje se počasi preveša v drugo polovico. Še malo, pa bo treba spet v stare ustaljene tirnice. Do takrat pa sta pred nami še dva super izziva v mesecu Agustu. V prvem se bomo posvetile ženskam. Kar tako, ker to premalokrat naredimo. Naslednja dva tedna želimo, da za Craft-alnico izdelate voščilnico za žensko, dekle ali deklico na kateri bo uporabljen ženski element.

Ker bo sponzor izziva v Avgustu Bogaboo digi stamp , ki je žal zaprla svojo spletno trgovinico, pa bomo v ustavrjalni ekipi ustvarjale z njihovimi digi štampiljkami. Tudi nagradica bo takšna, torej imamo srečo, da se opremimo še z nekaj njihovimo digiji.


Jaz sem si izbrala digi motiv deklice z psičkom. Pobarvala sem ga z Distress blazinicami in vodnim čopičem. Osnovo za voščilnico sem izdelala sama. Z šablono za list v albumu Elizabeth Craft Design sem izrezala dve osnovi in ju zalepila skupaj. Potem pa sem jo le še okrasila z različnimi papirji in digi odtisom.


Luštno dekliško voščilnico sem okrasila z vrvico iz jute in nekaj tekočimi polperlami.


Pridružite se nam v ženskem ustvarjanju. Čisto prevečkrat pozabimo nase, dajo si v teh dneh malo duška.

Po navdih zavijte še Andreji L. in Andreji M., ki sta se tudi poigrali z digi odtisi in izadeli krasni voščilnici.


Komentarji

  1. Krasno si sestavila voščolnico! Všeč so mi uporabljeni elementi in izrezi

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasen motiv si izbrala, čist damsko :-)) Zelo lepo voščilnico si naredila!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar